lauantai 5. huhtikuuta 2014

RÄTILLE TEKEMISTÄ - ARKIKUVAHAASTE


Vitsi mikä ihana sää oli tänään! Aurinko paistoi ja se lämmittää niin mukavasti! Ei ole enää pitkä aika, kun takit ja muut ulkovaatteet voi jättää pukematta ja lähteä ovesta ulos niine hyvineen!

Tänään ei kerennyt salille, mutta olen ihan varma, että jokunen kalori paloi suursiivousta tehdessä, sillä huushollia puunattiin liki 7 tuntia!

Pestiin siipan kanssa ikkunat, joihin meni jo pelkästään kolmisen tuntia. Imuroinnin päälle pestiin lattiat ja tytär pesi valkoiset keittiön tuolit, joihin tosi herkästi tarttuu likaisia sormenjälkiä ja mm. farkuista väriä. Kellarista tuotiin taas kevään kunniaksi vitivalkoinen matto likaantuneen tilalle ja siivosinpa samaan syssyyn alakerran vessan kaapiston. Herranjestas mitä purkkia ja purnukkaa sitä tuleekaan hillottua kaapeissaan! :)


Neiti-hauva oli touhussa mukana herran vedellessä unta kuuppaan :)

Kämppä oli välillä sekasorron vallassa, mutta ai että nyt on ihana katsella sohvalla telkkaria, kun joka ikinen nurkka on putipuhdas! Boksista tulee eilisen Voice of Finland, sillä ohjelma jäi katsomatta eilen, kun oltiin syömässä ystävien kanssa. Myönnettäköön tässä kohtaa, että jälkkäriksi tuli vedettyä "kiellettyä herkkua", mutta kerrankos sitä! :) Oli ihana istua iltaa pitkästi rakkaiden ystävien kanssa, nauraa ja nauttia elämästä. Sitähän kai elämä on parhaimmillaan...


Minä taidan laittaa saunan päälle, nauttia päälle tuoreita mansikoita ja haastaa tähän arkikuvahaasteeseen Marikan Kolmen Tähden Kodista! :)



Ihanaa lauantai-iltaa,
Blondi


 

4 kommenttia:

  1. Nyt käy kyllä kateeksi, olette todella reippaita siivoajia! Mutta mikäs sen ihanampaa kuin nauttia viikonloppua puhtaassa ja siistissä kodissa. :) Aurinkoista sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä hujahti ihan vahingossa monta tuntia :) Käytiin me itseasiassa kaupassa välissä, että saatiin ruoka uuniin ja sitten jatkettiin siivousta. Nyt on helppo taas vaan tehdä pientä ylläpitosiivousta hetken ajan :)

      Hyvää viikonlopun jatkoa sinne myös! <3

      Poista
  2. Mä en ikinä jaksaisi siivota noin kauaa! Hyvä, jos puoli tuntia jaksaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meitä oli kolme hommassa mukana! Vähän hyvää musaa soimaan, niin ikkunat tuli pestyä jammaillen! :)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)