sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

PALMUSUNNUNTAINA


Vaikka ulkona on ollut harmaata ja kosteaa koko viikonlopun, kotona on ripaus auringonväriä, vehreää juuri kasvanutta vihreää ja keväisiä elementtejä pääsiäisomisteiden myötä!
Olenkin jo tainnut mainita, pääsiäinen on joulun jälkeen suosikki pyhä. Ihan yhtä massiivisia koristeita, valmisteluita tai ruokia ei pääsiäisenä väännetä niin kuin jouluna, mutta kyllä kotiin ilmestyy pieniä somisteita ja keväistä ilmettä ja ruokaa tarjotaan ystäville ja siihen panostetaan kunnolla.Pajunkissat ovat tänä vuonna aikaisesta ilmestyksestä johtuen olleet super isoja ja vähän niistä se söpöys on ollut kaukana. Löysin kuitenkin tyttären ratsastustallin liepeiltä pari viikkoa sitten pieniä kissoja. Laitan ne aina maljakkoon ilman vettä. 


Vihreitä lehtiä pukanneet oksat saivat nekin pieniä munia oksilleen.
Nuo sopöt munat löytyivät parilla eurolla Tigerista. Aika passeli korvaaja tuosta Tigeristä on Tiimarille tullut! Siellä on vaikka mitä kivaa sälää! :)


Tästä palmusunnuntaista on puuttunut virpojat!!

Meidän pienelle tielle ei ole eksynyt yhtään virpojaa tänään ja se on lievä pettymys, sillä varauduinhan noitien tuloon suklain ja olin toivonut ihania vitsoja maljakkoon laitettavaksi. Voi miten kurjaa... lähitienoolla ei taida asua niin pieniä enää, että virpomisiässä olisivat. Viime vuonnakaan ovella ei tainnut käydä kuin kaksi pientä noitaa, että vähiin käy!

Palmusunnuntain kunniaksi uunissa kypsyy paisti! Lisukkeeksi tulee valkosipuliperunoita ja kurkkupikkelsiä. Ehkä pari kananmunan valkuaista protskupuolen lisäämiseksi heitän kylkeen. Jälkkäriksi luvassa nami-nami rahkaa! :)


Edessä on aivan ihana viikko! Pari päivää koulua, jossa viimeinen käytännön koe. Toivottavasti viimeisen tentin tulokset saadaan myös! Torstaina minä siirryn jo tiukasti pääsiäisen viettoon ja aion levätä ja syödä hyvin, myös herkkuja! :)


Ihanaista palmusunnuntain iltaa <3
Blondi6 kommenttia:

 1. Pajunkissat on kyllä tosi sööttejä <3 Mutta niinhän kaikki kissat on ;)

  Meilläkään ei käynyt yhtään virpojaa. Sääli sinänsä, kun olisin mielelläni pari koristeltua oksaa huolinut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeille kissoille olen tosi tosi allerginen, mutta tällaiset pikkukissat oksissa menee oikein hyvin ;)

   Poista
 2. Ihania pajunkissoja, täällä ei ole virpomiskulttuuria ja harmittaa kovasti. Pikku virpojat ovat aivan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä harmi! Odotin, että edes kavereiden pienet noidat olis ilmestynyt oven taakse, mutta ei! No ehkä ens vuonna sitten ;)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)