maanantai 7. huhtikuuta 2014

HIIRENKORVALLA - ARKIKUVAHAASTE


Tänään on neljännen päivän arkipuuhia tässä haasteessa menossa. Alkuilta paahdettiin kouluhommien kanssa lopputyön piirustuksia hinkaten. Enää yksi pieni pohjapiirustus tekemättä ja sitten se on kuulkaa herran haltuun! :)

Jo jokunen viikko sitten keräämäni (tyttären mukaan ne ällöttävät!) risut, siis ihan tavalliset risut ovat alkaneet tekemään hiirenkorvia! Jossain on jo isompia korvia, toiset vasta pilkistää.
Rairuohot pitäisi kylvää. Toiset versiot nimittäin. Kylvin jo yhdet aivan ihmeelliset pienet siemenet, jotka eivät näyttäneet niiltä tavallisilta ja eihän niistä nyt mitään tavallista tullutkaan. Osa rehottaa ja osa on täysin kaljua multaa. Pakko laittaa uudet tulemaan, edelliset on melko säälittäviä... :)

Että ei tästä meikäläisen normi-arjesta mitään luksustarinoita kehitellä, mutta se tuskin tämän arkikuvahaasteen tarkoitus olikaan. Neljännen postauksen kunniaksi haastaan mukaan J:n White&Black -blogista postaamaan viitenä perättäisenä päivänä kuvan arkielämästään ja haastamalla samalla mukaan aina jonkun uuden bloggarin!Maanantai-illan jatkoja!
Blondi

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos! Tää on kiva haaste. Laitetaanko kuvat peräkkäisinä päivinä vai saako olla väliä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, kiva, jos lähdet mukaan! :) Pointti oli kai, että viitenä perättäisenä päivänä, mutta tuskin mikään kieltää taukojakaan! ;)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)