sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

KAUNISTAUTUMISTA - ARKIKUVAHAASTE


Aamulla, tai voiko klo 12 sanoa aamuksi (?) lähdin salille ennen aamupalaa. Panostin kunnolla haba-treeniin ja päälle vedin vatsat. Oma aamu lähtee juuri noin kaikista parhaiten käyntiin - pitkät yöunet, joiden jälkeen saa rauhassa nousta sängystä ja sitten kunnon treeniä päälle!

Tähän päivään mahtui myös pientä kaunistautumista, johon liittyen tämän päivän arkikuvat. Kynsiin laitoin pääsiäiseen ja kevääseen sopivaa herkullista kynsilakkaa. Kuin pala aurinkoa! Mavalan Sorrento on juuri oikean sävyistä!

Iltapäivällä kampaaja-ystäväni loihti hiuksiini taas ihania vaaleita raitoja. Ihana taas katsella peilistä asteen vaaleampaa lookkia.
Viikonloppu on sujunut ihanissa leppoisissa merkeissä. Kouluhommia piti tehdä tänään, mutta nyt kun viimeiset silaukset on menossa, eikä mitään kiirettä homman kanssa ole, huomaan lykkääväni tekemistä koko ajan. Todella ärsyttävää toimintaa itseltäni! Korjaan asian ensitilassa!

Tähän arkikuvahaasteeseen haastan tänään Sannan ihanasta Inspired By Love -blogista.  Tarkoitushan on siis postata viitenä perättäisenä päivänä kuva arjesta ja samalla haastaa mukaan aina joku uusi bloggaaja!


Mukavaa sunnuntai-iltaa!
Blondi

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! :) Palailen tähän kun saan kameran huollosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva! Ja harmi tuo kamera-juttu! Toivottavasti se korjataan pian!

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)