keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

JO VIHERTÄÄ!


Päätin tänä vuonna kylvää rairuohot hieman erikoisempiin astioihin. Iittalan kivituikut näyttävät oikein kivoilta näinkin!

En tiedä teistä muista, mutta minusta nuo näkyvät juuret tuo kivaa ilmettä vain lisää! Jotain tuossa juuri kasvaneessa vihreässä värissäkin on niin raikasta!
Ruohot kasvavat vauhdilla keittiön pöydällä, seuraavaksi niitä pitää jo trimmata :)


Tyttären ala-asteen veistotunnilla tekemä tarjotin kokoaa mukavasti pienen pääsiäishenkisen asetelman yhteen. Keltainen väri ei yleensä kuulu käyttämiini väreihin, mutta pääsiäisenä sitä pitää olla ripaus kotonakin. Siihen riittää yleensä kukat ja kynttilät.

Sen sijaan kaavailemani väripläjäys lanka-lauantain illallispöytään tuleekin olemaan hieman rajumpi kuin ajattelin! :) Löysin nimittäin aivan ihanan ja eksoottisen kangaspalan Eurokankaasta hakiessani koulutyöhön materiaalia ja sen kankaan nähtyäni en enää pystynyt laskemaan sitä käsistäni! Se vetää värilinjan aivan toiseen päähän mitä alun perin ajattelin, mutta hei, kaikkea on kokeiltava! :) Haluan nähdä saanko über-värikkään kankaan toimimaan yhdistäen siihen rauhalliset, valkoiset lautaset ja yksinkertaiset lasit.


Odotan pääsiäistä oikein todella! Seuraavaksi onkin alettava kirjoittamaan kauppalappua, sillä en aio käydä kaupassa torstain jälkeen kuin vasta seuraavan viikon tiistaina! Koska aion myös nauttia itse pääsiäisen aikana herkuista viiden viikon tiukemman ruokavalion jälkeen, niin aika paljon valmisteluita eri leivonnaisten suhteen on myös.

Pääsiäisen jälkeen palaan taas herkuttomaan elämään takaisin. Voisinkin laitella vähän kuulumisia tämän viikon loppupuolella siitä projektista!Vihertääkö teillä? :)

Blondi

2 kommenttia:

  1. Pirtsakat! :) Täällä ei viherrä tänä vuonna, ei vaan ole ollut aikaa ja multaakaan ei ollut, pöh! Mutta kindereitä aion hakea kyllä pääsiäiseksi niin että riittää, kai sitä väriä sisustukseen saa niistäkin :) No, ainakin hetkeksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kindereitä ostan minäkin. Värivaikutus lienee todella hetkellinen... ;)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)