keskiviikko 19. helmikuuta 2014

LIVING ROOM - UUSI SUOSIKKINI
Piipahdin eräänä päivänä Iso-Roballa asioilla ja satuin ohikulkiessani näkemään tämän kukkakaupan. Olin juuri aikeissa ostaa kotiin taas kukkia, kun liike osui sopivasti kohdalle. Ja voi ihanuus, mikä kukkakauppa se olikin, Living Room nimeltään.Valoisa ja raikas tila, ihanasti kalustettu ja kauniisti sommiteltu. 
Kyllä hivelee tämän esteetikon silmää...! Hortensia on muuten yksi suosikkini.


Kivoja pieniä yksityiskohtia täynnä. Tästä tuli uusi suosikki-kukkakauppani.Olen vaativa asiakas kukkakaupassa. En osta mitä tahansa, enkä liki main koskaan valmiita kukkakimppuja. Tiedän aina mitä haluan, joskin otan tottakai ammattilaisen vinkkejä vastaan. En oikeastaan pidä suureellisista kukkakimpuista, vaan huolettomat, vähän sinne päin -tehdyt asetelmat ovat enemmän mieleeni. Itse harrastan eniten muutaman kukan käyttöä. En voi sietää ohuita, roikkuvia heiniä tai niitä "perusvihreitä", joita aina tungetaan joka paikkaan mukaan. Jos vihreää on pakko ottaa mukaan, suosin itse jotain isoa peikonlehteä tai vastaavaa yksittäistä isompaa vihreää. Vakio kukkakaupassani myyjät jo tietävät olla ehdottamatta niitä heiniä. :) Myös harsokukka saa vilunväreitä aikaan, mutta joskus se sopii melko yksinkertaisella ja mitäänsanomattomalla olemuksellaan joukkoon.Mukaani tästä ihanasta Living Room -kukkakaupasta valikoitui kolme vaaleanpunaista jaloleinikkiä ja myyjän suosituksesta niiden kaveriksi pieni valkoinen ruusu. Ne vilahtivatkin jo tässä kevään väri -postauksessa. Yksinkertaista ja kaunista. Ihan juuri minun tyylistä.
Suosittelen käymään kyseisessä kukkakaupassa, pidin nimittäin myös palvelusta oikein paljon :) Minä ainakin piipahdan siellä toistekin!


Blondi(postaus ei ole maksettu mainos)

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli todella, pakko mennä uudelleenkin. :) Myöskään kukkavalikoima ei ollut ihan perinteisestä päästä.

   Poista
 2. Tossa on kyllä niin ihana ja suloinen kukkakauppa että ! Koskaan en ole siellä asioinut mutta sitäkin useammin ihaillut sitä ikkunan takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kiva fiilis tuolla kaupassa, kannattaa ihmeessä piipahtaa sisällä asti! :)

   Poista
 3. Kaunis kauppa ja kaunis kimppu :). Kukat piristävät kummasti mieltä.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kaikista vihreistä ja harsokukastakin. Mulla on harsokukka tallella itsenäisyyspäivän kimpusta ja se nököttää tyhjässä oliiviöljypullossa keittiössä. Mukavan simppeli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeanlaiset vihreät ja se harsokin oikeassa paikassa toimii. Esim. näiden jaloleinikkien kanssa harsokukka olis voinu näyttää tosi herkältä.

   Poista
  2. Pakko vielä lisätä, että käytinhän mä muuten harsokukkaa joulupöydässä, joskin hopeaksi spreijattuna! http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/12/jouluaaton-kattaus.html

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)