tiistai 8. huhtikuuta 2014

PINTERESTISSÄ! - ARKIKUVAHAASTE


Näin se on Blondikin päätynyt Pinterestin ihmeelliseen maailmaan! :) 

Pinterestissä olen toki vieraillut aiemminkin hyvin monta kertaa ja omistanut tilin siellä jo pitkään. En silti ole ollut kovin ahkera pinnaaja todellakaan ja lähinnä tyytynyt katselemaan inspiroivia kuvia niiden pinnailun sijaan. Lähtökohtaisesti pidän Pinterestiä oivana paikkana tehdä itselle kivoja muistiinpanoja kuvien muodossa. Toisaalta sosiaalisen median monet muodot saavat joskus hämilleen - pitääkö se tili olla joka tuutissa nykyään? 

Pinnailu on kieltämättä mukavaa puuhaa ja olisi kiva, jos aikaa siihen löytyisi enemmän! Ehkäpä kesän koittaessa meikäläisenkin kalenterista vapautuu lisää aikaa muulle elämälle ja harrastamiselle, kun koulu on saatettu ensin kunnialla loppuun! Pinnailen tällä hetkellä kuvia minulle pinnalla olevista asioista, kuten kattaukset (pääsiäinen tulossa!) ja kuvia wc-tiloista, josta jo aiemmin tänään postasin remppa-ajatuksia.


Tervetuloa siis seuraamaan blogiani myös Pinterestin puolelta: www.pinterest.com/checklistB

Tähän päättyykin tämä viiden kuvan sarja arkikuvahaasteesta. Tarkoituksena on siis ollut postata viitenä perättäisenä päivänä kuva arkielämästä ja samalla haastaa mukaan aina joku uusi bloggari.

Viimeisen kuvan kunniaksi haastan mukaan Little B:n Little Big Things -blogista! :)B

 


6 kommenttia:

 1. Sama juttu täällä, pinterest-tili ollut olemassa jo pitkään mutta ei sitä ole tullut käytettyä. Ihana inspiraation lähde tuo palvelu on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, se on pullollaan toinen toistaan ihanampia kuvia! Pitäisi nyt tosiaan aktivoitua sen kanssa! :)

   Poista
 2. Voi että, mullakin on ollut Pinterest -tili jo pienen ikuisuuden, mutten vain ole oppinut käyttämään sitä vielä muuhun kuin omien asukuvien jakoon. Silti jatkuvasti mietin, että pitäisikö sukeltaa kunnolla vaikkapa Pinterestin sisustuskuvien maailmaan, sillä ehkä sieltä voisi saada jotain kullanarvoisia ideoita? Hmm, ehkäpä täytyy käydä kurkkimassa vielä perusteellisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama projekti siis menossa! :) Sieltä olen ennenkin etsinyt inspiraation lähteitä tiettyihin juttuihin, mutta nyt vasta ajattelin alkaa pinnailemaan niitä itselleni muistiin. Sieltä saa kyllä kerättyä vaikka mitä aarteita! Tsempataan molemmat paremmin! ;)

   Poista
 3. Mulla tulee tuo Pinterest innostus aina vähän kausittain, joskus istun tuntikaupalla pinnailemassa, varsinkin jos jotain ideaa haen tai suunnittelen jotain projektia, sitten toisinaan koko juttu unohtuu pitkiksi ajoiksi.
  Kiitos haasteesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika koukuttavaa puuhaa ja huomaan helposti eksyväni siellä aiheesta toiseen! :) Se on kyllä loputon inspis-arkisto, olen saanut sieltä monia kivoja ideoita itsellenikin! :)

   Olepa hyvä! ;)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)