perjantai 18. huhtikuuta 2014

SNEAK PEEK PÄÄSIÄISKATTAUKSESTA
















Kun tämä Afrikan puuvilla käveli Eurokankaan palalaarissa vastaan, en voinut laskea sitä käsistäni! Voi apua, mitkä värit, mikä kuosi, mikä ilo ja runsaus! Täysin päinvastainen ilme tulee tämän vuoden pääsiäispöytään kuin alun perin ajattelin, mutta nyt lentää pastellisävyt pois ja tilalle tulee täyteläisempää ja kylläisempää ilmettä!




Kööpenhaminalaiset pinkit puput ovat useamman vuoden vanhat. Ne sopivat kuin nenä päähän tähän väri-iloitteluun. Lookkia rauhoittaa valkoiset astiat ja simppelit pajunkissat.


Söin eilen illalla karkkia ja voi ällötys, mikä olo siitä tuli! :( Maha turposi ja alkoi särkemään, tuli paha olo ja ällötti. Enpä taida tehdä samaa virhettä toistamiseen! En päässyt salille aamulla, sillä kortti on tietysti umpeutunut torstaina, eikä tänään ollut päivystystä. Aloitin siis aamun 10 kilsan lenkillä. Perään kuurattiin pihakalusteet ja mies putsasi grillin talven jäljeltä. Tänään tulikin sitten nautittua tämän vuoden ensimmäiset grilliherkut! Mmmm....!! :)

Minä alan tekemään huomisen dinnerin jälkiruokia ja sitten köllähdän sohvalle katsomaan VoF:ää. Ai, että miten nautin tällaisista pitkistä vapaista!


Ihanaa pitkäperjantain iltaa <3
Blondi


14 kommenttia:

  1. Tarkoitat varmaan sneak peek.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomiostasi - typoilta ei joskus voi välttyä ;)

      Poista
  2. Onpas nätti liina, ihanan värinen ja sopii mainiosti pääsiäispöytään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tosiaan pomppasi laarista omaankin silmään! Pala oli vielä niin taidokkaasti leikattu, ettei se tarvinnut minkäänlaista ompelua edes. Silitys ja pöytään! ;)

      Poista
  3. Kuulostaa ja näyttää ihanalta, grillikauden avaus sai täällä veden kielelle, nam! :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa! <3

    VastaaPoista
  4. Mä olen vähän haaveillut ostavani huomenna kaupasta suklaalevyn ja syöväni sen kerralla. Kerralla siksi, kun olen tehnyt niin aina ja varaudun siihen että makeanhillintäkykyni ei ole parantunut. :D Kukkaroon en ole vielä katsonut enkä tehnyt akuuttitarvelistaa eli suklaalevyn saaminen ei ole vielä ihan varmaa. :D

    Mukavaa pääsiäistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, ettet pysty syömään koko levyä kerralla:) Nopeesti se makeanhimo laantuu, eikä ihan samaa määrää enää menekään! Suklaata mäkin syön mieluummin, eiliset irtokarkit oli kammottavia ja vaikka hetkellisesti maistui ihan ok:lta (ei edes järisyttävän hyvältä!), paha olo sen jälkeen oli ihan hirveä. Suklaasta ei sellaista pahaa oloa tule edes. Jää kyllä karkit jatkossakin kauppaan!

      Mä joudun varmaan jossain kohtaa kyselee sulta hiukan neuvoja vimpaimiin ;) En viitsi ihan pääsiäisenä vaivata, mutta vähän päänsärkyä aiheuttavat!

      Kivaa pääsiäistä sulle myös <3

      Poista
    2. Mä kerron sulle sitten, söinkö kokonaan kerralla. :) Sun veikkaus on, että en ja mun on, että syön. Katsotaan mitä tapahtuu ja toivotaan, että SÄ oot oikeassa!

      Ja mua saa "vaivata" koska tahansa eli kysymystä vaan tulemaan ja mä vastaan parhaani mukaan. :)

      Poista
    3. Joo, raportoi sitten miten kävi levyn kanssa ;)

      Kiitti paljon, tartun tarjoukseesi piakkoin! ;)

      Poista
    4. Kerralla meni puolet levystä lounaan jälkeen. Seuraava puolikas sitten iltapäiväkahvin kanssa. Sitten on taas hetkeksi isommat herkuttelut herkuteltu. :)

      Poista
    5. Puolet on parempi kuin koko levy!! ;)

      Poista
  5. Olen onnistunut välttämään suklaan tänä pääsiäisenä, paria palaa lukuunottamatta. No nyt sitten tein rahkaa ja olin jo kauhomassa sitä ison satsin tuttuun tapaan, kunnes muistin että "no no". Eli kippoon takas ja pehmytrahkan kanssa vain hiukan tavisrahkaa. Ei muuten hassumpaa ollut. Kiloja on tippunut kivasti kun jätin sokerit pois. Mutta nää pyhät on niin pahoja kun tekisi mieli mussuttaa sitä ja tätä :) Ymmärrän sua niin hyvin tuon makeanhimon suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä sinä! :)

      Mä olen viimeisen vuoden aikana syönyt mitättömän määrän makeaa ylipäätään ja nyt tämän vuoden aikana en juuri ollenkaan. Viimeiset viisi viikkoa olen ollut tiukemmalla ruokavaliolla salitreenausta tehostaakseni ja olin antanut itselleni luvan herkutella pääsiäisenä. Kas kummaa, se karkki ei maistunutkaan ihmeemmältä. Suklaata syön mieluummin, siitä ei tule niin ällöttävä olo.

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)