perjantai 28. maaliskuuta 2014

KUVA-ARVOITUS


No niin ystävät... Perjantain kunniaksi pientä arvoitusta.

Mihin tai kehen tämä kuva liittyy? Kuka tietää??


                                                                                    Only a true fan knows!

Mahtavaa perjantaita ystävät! <3

Blondi :)
6 kommenttia:

 1. Olisin vastannut ihan oikein, mutta tuntuu nyt pöljältä vastata kun vastaus oli jo kerrottu. Mut hei, vähän oon sulle kade! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli ihan pöljä veto multa laittaa oikea vastaus siihen! :) Hyvä pointti, poistin vastauksen, niin muut saa yrittää halutessaan :)

   Hyvä sinä!! :) Olisit tiennyt!

   Poista
  2. Jäin vain pohtimaan, että eikö tuo talo sitten ole (asuin)käytössä normaalisti, kun siinä on köydet yms.?

   Poista
  3. Itse asiassa se on normaalissa asuinkäytössä. Taloyhtiössä oli vielä meneillään joku remppa, kuvissa on jotain rakennustelineitäkin. Parasta oli ehkä se, että kun poseerasin portailla seisten (en siis istuen, koska kiellettiin:) ja mies otti kuuliaisena kuvan, joku rapussa asuva nainen tuli kotiin ja minut portailla nähdessään tokaisi tosi ärsyyntyneenä "Oh brother..." ja kiipesi köyden yli ovelle ja asteli sisään :)

   Että en vissiin ollut ainoa edes sinä päivänä portailla vieraillut fani :) Ymmärtääkseni tuonne viedään turistikierros-bussilla väkeä ihan pipona! Ymmärrän ehkä asukkaan ärtymyksen, mutta toisaalta jäimme siipan kanssa miettimään, että taloyhtiön arvo on varmasti noussut vuosien aikana... ;)

   Poista
  4. Heh, mä mietinkin, että jos se on asuinkäytössä niin kiva varmaan aina römytä tuon köyden yli/ali :) Eikä kyllä ihme, jos asukkaita ketuttaa.

   Poista
  5. Sanos muuta, mietipä omalle ovellesi! ;)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)