lauantai 15. maaliskuuta 2014

TAKATALVEA JA DINNERIÄ


Heräsin puoli yhdeksältä. Olin ihan varma, että olin nukkunut johonkin yhteentoista. Olo oli levollinen ja virkeä, kaksi karvaista ystävää heilutteli iloisesti häntäänsä ja toivotti hyvät huomenet märillä kuonoillaan. Ihan parasta <3

Avasin makuuhuoneen verhot ja yllätys oli melkoinen. Odotin jonkunlaista takatalvea, sitä oltiin jo povattu pitkin viikkoa. En sentään odottanut viittä senttiä lunta ja täysin talvista keliä.

Heitin koirille remmit kaulaan ja lähdin ulos. Lumi narskui kenkien alla, ulkona oli raikasta ja kaunista. Koirat olivat riemuissaan. Lauantai-aamu olisi voinut alkaa pöllömminkin.




Lumi oli märkää ja raskasta, mutta koirat painelivat hangessa 12- ja 10-vuotiaan innolla! :) Niiden turkkeihin kerääntyi nyrkin kokoisia lumipalloja jalkoihin ja vatsan alle. Niiden repiminen tekee kipeää, enkä jaksanut viedä koiria suihkuun sulamaan. Jätin ne tuulikaappiin sulattelemaan, nappasin kameran ja räpsin ulkona pari otosta. Niin kaunista ja niin raikasta. Minäkin sain posket punaisiksi.




En ihan odottanut enää näkeväni tällaisia maisemia ulkona. Jotenkin sitä kevättä jo eli melko vahvasti. Hetken kuluttua kotiin tullessani minua odotti kaksi villiä ja vähän kyllästynyttä koiraa eteisessä. Tässä turkkiaan lumesta sulattelee jo kasvoiltaan ja korvistaan vähän harmaantunut herramme :)






Huomasin muuten tästä kuvasta, että emme ole ikinä korjanneet ovenkarmissa näkyviä hampaiden teroitusjälkiä, jotka juurikin tämä kuvassa oleva epeli pentuaikanaan oveen järsi. Noo, ehkä tämäkin fiksataan kesän rempassa?



Tänään on illanistujaiset pitkästä aikaa. Neljän Tähden Illalliset, joita jo toista kertaa ystävien kesken järjestämme, päättyy viimeiseen dinneriin tänään. Kiva istua iltaa hyvien ystävien kanssa, syödä hyvin ja vähän juoda viiniä, ehkä nauraakin hieman :) Aiempia Neljän Tähden illallisia löytyy esim. tästä, tästä ja tästä linkistä.


Valkoista viikonloppua kaikille!

Ja hei, olettehan muistaneet osallistua arvontaan?! Sen teet helposti tästä! :)

Blondi
 
 

6 kommenttia:

  1. Voihan takatalvi ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Kyllä se kevät jo sais tulla, mutta kaunista oli aamulla. Nyt olen eri mieltä kun se on muuttunut ällöttäväksi sohjoksi.

      Poista
  2. Oho, siellähän on tullut lunta! Minä heitin jo talvivaatteet pesukoneeseen ja otin kevättakit esiin :)
    Mukavaa iltaa teille Neljän tähden illallisten parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Viitisen senttiä ainakin sateli... nyt se on jo tosiaan sohjoa enää.

      Kiitti! Kyytiä tässä juuri odotellaan, eli ilta alkanee juurikin! :)

      Poista
  3. Ihanan positiivinen teksti ja suloinen tuo koirasi! Neljäntähden illallinen onkin hauska idea toteuttaa ystävien kesken:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meillä on kaksi noita suloisia, mutta toinen livahti kuvasta :) Meillä oli jo toinen kierros Neljän tähden illallisia, ne on tosi hauskoja, suosittelen!

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)