torstai 27. maaliskuuta 2014

AKVARELLITAIDETTA


Tässä tämän päivän taidepläjäys!

Kynsilakka on tuo normaali tapa maalata kynsiä. Viime kerralla kynsihuollossa kynsiini tehtiin kuitenkin pieni taideteos ihan akvarelliväreillä!


Kauneusstudio Pinkin Katja on oikea velho loihtimaan kynsiin mitä ihanampia koristuksia. Viimeisimpänä taiteenlajina hän on lisännyt koristelurepertuaariinsa akvarellivärit, joita yleensä taulujen maalaamiseen käytetään. On muuten herättänyt melko positiivista vastaanottoa nämä kynnet! 

Päällä on geelilakka, joka on kovetettu UV-valossa. Näin ollen nämä maalaukset pysyvät nätisti kolhuilta ja kulumilta turvassa vaikka seuraavaan huoltokertaan tai kunnes päätän ottaa ne pois asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Jälkimmäistä tuskin tapahtuu :)


Eikö olekin aivan ihanaa, kun maailmassa on lahjakkaita ja taiteellisia ihmisiä!?


Blondi


(tämä ei ole maksettu mainos)


2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Mä täällä vaan naama vihreänä sun kynsiä ihailen, omat kun on ihan nysät... Pitäiskin taas polkaista käyntiin jokakeväinen "kynnet kesäkuntoon" -projekti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun omat kynnet ei kestä pituutta yhtään... yritetty on ja luovutettu on ;) Siksipä mulla onkin rakennekynnet ja olen kateellinen niille, kenellä kynnet on luonnostaan paksut ja vahvat!

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)