maanantai 17. maaliskuuta 2014

MESSUILLA!Hyvää maanantaita, se olisi taas uusi viikko ja todellakin uudet kujeet!


Edessä on 3 päivää koulua, mahtavaa! Kouluun on aina niin kiva mennä. Siellä on samanhenkisiä ja samat intressit omaavia, luovia ja mukavia tyyppejä. Huominen päivä alkaa pari tuntia kestävällä tentillä, (iiks!) johon olen lukenut koko koulun aikana saadut materiaalit. Tentin jälkeen lähdetäänkin sitten kohti messukeskusta ja siellä vierähtää seuraavat päivät.


Koulumme, eli AJK-Jatkokoulutus osallistuu Myymälä 2014 -messuille, jonne olemme yhdessä opiskelukavereitteni kanssa suunnitelleet ja rakentaneet messuosastomme. Oma ideani somisteista pääsi mukaan toteutukseen, siitä olen tosi iloinen. Osastolla on huiman hyviä ideoita taitavilta kurssikavereiltani ja osaston yleisilme on värikäs ja raikas. Tulkaa ihmeessä tutustumaan! 

Messuilla vierailu on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen. Messut ovat Helsingin Messukeskuksessa 19.-20.3. Päiviin mahtuu myös mielenkiintoisia seminaareja mm. Vertti Kiveltä (dSign Vertti Kivi & Co). Itse kuuntelin hänen seminaarinsa viime vuonna ja aion sen kuunnella myös tänä vuonna.

Voin laittaa myöhemmin kuvia messuosastostamme tulemaan. Tämä on nimittäin juuri sitä, mihin tulevaisuudessa opinnoillani tähtään; kaupallisten julkitilojen suunnittelu :)


Blondi


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, ei ihme, että olet innostunut! :)

  Aurinkoa viikkoosi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sen kuulee? :) Huomasin saman innostuksen sun stailaus-postauksessa! :)

   Ihanaa viikkoa myös sulle <3

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)