maanantai 24. maaliskuuta 2014

10 KUVAA KESÄÄN - MAALISKUU


Haasteen maaliskuinen kuva on pari päivää myöhässä julkaisuajankohdasta. Kuva tosin napattiin ihan oikeana päivänä, eli lauantaina. Mikä ihana, ihana keväinen sää silloin olikaan! Aurinko paistoi heti aamusta, ulkona oli lämmintä ja tiet kuivat. Oli pakko kaivaa tennarit jalkaan ja ai kuinka ihanaa oli tallustella pienissä ja keveissä kengissä! Testailin myös uutta Michael Korsin takkiani ja voi vitsi, miten hyvältä tuntui keväinen anorakki villakangastakin sijaan - ihanaa!

Haasteeseen ei enää montaa kuvaa tarvita! Tässä maaliskuun kuvassa on aivan selkeä keväinen fiilis! Vaikka lunta on viime viikkoisen aivan tajuttoman talvimyräkän jälkeen, se on hiipumassa kovaa vauhtia pois. Tänä aamuna siitä oli enää aavistus jäljellä.
Tiedättekö mistä tietää, että on kevät? No siitä, kun aurinko on niin superkirkas ja saa valkoisen lumen hohtamaan kilpaa kanssaan! Arskat on tarpeen! Mikä parasta, aurinko jo lämmittää ja antaa lupausta ihanista kesäpäivistä! Niitä odotellessa!

Tässä vielä minikollaasi kuukausien varrelta:Tuo joulukuun kuva (ylärivin vika kuva) on kyllä säälittävä. Kyllä joulukuussa olisi pitänyt olla alarivien kahden ekan kuvan näköistä maisemaa. Huomaatteko kuitenkin viimeisessä kuvassa sen kirkkaan auringon, joka selkeästi puuttuu kahdesta edellisestä lumisesta kuvasta... jep, se aurinko juuri! Se on tullut jäädäkseen taas useammaksi kuukaudeksi. Miten mahtavaa!


Blondi :)


4 kommenttia:

 1. Sieltä se kevät tulla tepastelee! :)

  Mä jätin kesken tän haasteen, kun olin valinnut niin onnettoman maiseman haasteeseen, että ei siinä oikeasti mitään kunnon maisemia näkynyt. Ehkä ensi syksynä sitten paremmalla maisemalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuo munkaan valitsema maisema mikään erityinen ole :) Mietin kerran ihan samaa, että jos olisin ottanut saman kuvan vaikka yläkerran ikkunasta toiseen suuntaan tai sitten vaikka takapihalta tms. niin olis ollut paljon kivempi. No, näillä mennään! Kyllä tuosta kirsikkapuusta ja taustalla olevista puista näkee vuodenajan vaihtelun kuitenkin ja joka kuva on erinäköinen.

   Poista
 2. No tässä kuvassa on jo oikeasti kevään tuoksu mukana, lumesta huolimatta! Aurinko sen kai tekee, näkee miten se on ihan eritavalla kirkas kuin talvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain olekin! Jos maaliskuun kuvaa vertaa vaikka ekaan, syyskuun kuvaan, siinä on jo kesä hiipumassa ja ilme on tosiaan syksyinen. Tämä kuva sen sijaan lupaa hyvää ja lämmintä! :) Sitä paitsi nyt ne lumet on jo olleet poissa monta päivää - ihanaa!!! :D

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)