maanantai 9. joulukuuta 2013

JOULUKORTTIEN POSTITUSPÄIVÄAlkuun tervetulotoivotus blogini uusille lukijoille! Blogeja ei kukaan ilman lukijoita kirjoittele ja niinpä tätäkin untuvikko-bloggaajaa ilahduttaa suuresti joka ikinen uusi ja vähän vanhempi lukija! Toivottavasti viihdytte juttujeni parissa :)


Sujautin tänään Stockan kellon alle keltaiseen postilaatikkoon punaiset kuoreni. Ilmeisesti moni muukin on liikkeellä joulukorttien kanssa, sillä laatikot tursusivat jo lounasaikaan täysinä, huh! 

Jo ensimmäisestä yhteisestä, mieheni kanssa saman katon alla vietetystä vuodesta lähtien olemme lähettäneet itse tehdyt joulukortit läheisille, ystäväville ja sukulaisille. Joinain vuosina korteista tulee monivaiheisemmat, joinain vuosina helpommin toteutettavat, mutta joka vuosi jokaisessa kortissa on pala minua ja kasa lämpimiä ajatuksia. Tänä vuonna sormet huusivat hoosiannaa monimutkaisten leikkaamisten jäljiltä. Ensi vuonna pitäydyn todellakin jossain vähän simppelimmässä systeemissä... Väreinä tämän vuoden korteissa käytin harmaata ja valkoista ja pikkiriikkisen ripauksen punaista. Kovin paljon enempää en paljasta, jokunen korttien saajista saattaa nähdä kortin täältä ennen aikojaan :) Joulun aikaan on kiva olla pieniä salaisuuksia, eikö totta?
  

Joulukortteja on ihana saada! Paperiposti alkaa olemaan niin katoavaa kansanperinnettä, että sydäntä lämmittää jokaikinen kortti, jonka posti kotiin kantaa. 


Askarrellaanko teillä itse kortit vai ostetaanko kaupasta? Vai lähetetäänkö lainkaan?


Blondi

7 kommenttia:

 1. Voi, sä olet ollut niin reipas!
  Mä olen ihan laiskimus ollut ja tyydyn ihaniin (Jutan tekemiin) kortteihin… :)
  Täältä voi käydä katsomassa Jutan upeat ja modernit joulukortit:
  http://www.ideacircus.fi/shop/painotuotteet/persoonalliset-kortit/

  Valitettavasti niitä ei enää saa tilattua, mutta kannattaa tsekata Jutan upea yritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin sen verran ajoissa korttiaskartelun, että sain tänäkin vuonna ne onneksi valmiiksi, vaikka heikolta vähän näyttikin:)

   Joo, mä olenkin tainnut nähdä niitä Jutan kortteja, upeita ovat!

   Poista
 2. Mä yleensä säntillisesti lähetän joulukortit, mutta nyt näyttää aika pahalta... taitaa jäädä tältä vuodelta väliin. Ehkä kuitenkin 1. ja 2. luokan (ala-asteen siis) opettajalle pitää laittaa. Ollut perinne jo siitä asti kun jäi eläkkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, ihana perinne muistaa vanhoja opeja! Tuosta kyllä pitääkin jo pitää kiinni!;)

   Poista
 3. Mä olin reipas tänä vuonna ja askartelin kortit. Oli kyllä kivaa :) Mä rakastan kortteja ja niiden lähettäminen on kyllä sellainen asia mistä en aio luopua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kortit on ihania, varsinkin joulukortit! Samaa mieltä, tuskin lopetan joulukorttien lähettämistä koskaan! Niiden askarteleminenkin on jo niin kivaa :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)