lauantai 28. joulukuuta 2013

FROM ME TO ME - ALEOSTOS / SYNTTÄRILAHJA


Ostan hyvin harvoin itselleni mitään hyvin arvokasta. Kotiin liittyvät hankinnat katsomme tulevan jokaisen käyttöön ja henkilökohtaiset ostokset ovat sitten eri asia. Minulla oli synttärit Tapaninpäivänä ja päätin ostaa itselleni kerrankin hieman arvokkaamman lahjan ja yhdistää siihen samalla pitkäaikaisen haaveen. Olen siis kauan haaveillut hyvästä kamerasta ja sovimme siipan kanssa odottavani joulun jälkeisiä alennusmyyntejä. 

Haastattelin muutamaa kaveriani saadakseni mielipiteitä kameran ja eri objektiivien hankinnasta. Toinen myy elektroniikkaa työkseen, toinen taas hyvin vakuuttava amatöörikuvaaja. Oman mieltymykseni ja kavereiden mielipiteiden mukaisesti päädyin Canon EOS 600D -malliseen kameraan. 


Oi, olen niin onnellinen! Kamera on niin hieno, nyt vaan enää tarttis osata käyttää sitä! :) Mistään tonnin vehkeestä en edes uskaltanut unelmoida, mutta tämä täyttää toiveeni ihan täydellisesti. 

Ylimääräisiä objektiiveja en vielä hankkinut, sillä kavereiden viisaasta vinkistä lainaan niitä ensin heiltä koekäyttöön. Kätevää! :) Myös kameralaukkua jään mutustelemaan hetkeksi.

Minäpä lähden nyt nauttimaan toisesta syntymäpäivälahjastani - jalkahoidosta! Niin ihanaa! Sieltä kun lähtee pois, niin tuntuu jalat super-kevyiltä. Tulee tämäkin hoito tarpeeseen. Kyllä siippa osasi taas lahjan valita <3


Mitä mahtavinta lauantain jatkoa!
Blondi

7 kommenttia:

 1. Nyt voin sanoa olevani kade! :) Ihana aleostoslahjakamera <3 Mä jään vielä haaveilemaan omasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota kameran hankintaa olen niin pitkään harkinnut ja odottanut, että nyt oli pakko repäistä! Haaveilu kannattaa, se palkitaan kyllä! Toivottavasti myös sulla pian! :)

   Poista
 2. Hyvä lahja! :) Tulee varmasti käyttöön, kuvien ottaminen on niin kivaa!! Ja jalkahoito... sekin tosi ihanaa.. miten sitä onkin koko keho jalkahoidon jälkeen virkistynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitti vaan vinkeistä, tänään ollut kova treenailu käynnissä! :) Menee tovi, ennen kuin kaikkia hienouksia osaa edes käyttää.

   Tuntui ihan kuin olis höyhenillä kävellyt, kun nousi hoitotuolista! ;) Pitäis käydä useimmin!

   Poista
 3. Itse otan edelleen kaikki kuvat puhelimellani :O Jonkinlaisesta järkkäristä vain haaveilen ;)

  Näin kauan meni kun tulin vierailulle...hyvään saumaan kutsuit käymään, kun pikkuneiti ottanut tuolla sohvalla pitkiä päikkäreitä ja mulla on ollut kerrankin sitä mitä aina puuttuu, AIKAA :D Nyt lisäsin ihanan blogisi lukulistalleni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No puhelimella niitä tähän asti itsekin räpsin. Tosin täytyy sanoa, että nykyaikaisilla älypuhelimilla saa törkeän hyviä kuvia ja toimintojakin löytyy valotuksen ja iso-arvojen säätöön jne. Huijasin mm. koulussa valokuvausopettaaa luulemaan, että eräs liikkuvan kuvan otos oli otettu järkkärillä, ei suinkaan Samsung Galaxyn älypuhelimella! :)

   Voi sinua ihanuus...! :) Olet kahlannut paljon juttujani läpi kommentteja jättäen, kiva kun löysit tänne!! :)

   Poista
  2. Juu parempi myöhään, kuin ei milloinkaan ;)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)