maanantai 17. helmikuuta 2014

GREY IS OUT - PINK IS IN!


Minä rakastan harmaata väriä. Sisustuksessa, vaatteissa, astioissa, kaikessa. Olen pitänyt varmaan lokakuusta lähtien harmaa-valkoista sisustusta kotona pienillä muutoksilla sitä aina välillä piristäen. 


Perjantaina tulin töistä kotiin ja alkoi ahdistaa. Ulkona on ollut harmaata monta päivää putkeen ja taivasta on peittänyt sumukerros. En enää kestänyt harmautta kotona, joten ennen kuin kerkesin edes työvaatteita kotivermeisiin vaihtaa, kiskoin vauhdilla sohvatyynyjen harmaat tyynynpäälliset pois, keräsin harmaat viltit kaapin perälle ja raikastin valkoista vaaleanpunaisella. Juuri toissa viikonloppuna ajattelin, että en halua vielä  keväisiä värejä kotiin. Mieli muuttui nopeasti.Heti on helpompi hengittää, kun harmaa väistyi raikkaamman tilalta. Sen ei tarvitse olla suuri juttu - vähän vaaleanpunaista sinne tänne, niin ilme muuttuu :) Herkkä kukkakimppu pöydälle ja se on siinä.Viikonloppu oli ja meni lopputyön parissa. Lauantaina saimme pohjatyöt, eli tilan tyhjennyksen, siivouksen, teippaukset ja pohjamaalaukset tehtyä. Sunnuntaina aamu alkoi värimaalikerroksia vetäen. Ilta kahdeksaan mennessä tila oli valmis kalusteineen, tuotejärjestelyineen ja somisteineen päivineen. Siitä tuli uskomattoman hieno, vaikka itse sanonkin! Ei mennyt 20 tunnin suunnittelutyö hukkaan, sillä kaikki meni juuri niinkuin pitikin ja tilasta tuli juuri sellainen, kuin mitä olin sen 3D-mallinnoksiin piirtänyt.

Olo on todella väsynyt, polvia särkee ja selkä ja käsivarret on jumissa. Tietää tehneensä viikonlopun fyysistä duunia. Henkinen olotila on taas mitä mainioin! Lopputyö on nyt suurimmalta osalta tehty ja molemmat osapuolet, niin minä kuin liikkeen omistaja, olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Ihan mahtava fiilis! :)


Mutta palatakseni alkuperäiseen aiheeseen, eli keväisiin väreihin, oli ihana tulla eilen illalla väsyneenä kotiin, kun kotona odotti pirteät ja raikkaat värit. Ne tuovat niin paljon piristystä ja mieliala nousee heti asteen paremmaksi :) Jostain syystä vaaleanpunainen on aina ollut omaan mieleen tosi paljon.


Mitkä värit kuuluu teidän kevääseen?

Blondi
8 kommenttia:

 1. Näyttää uskomattoman kauniilta!!! Aivan kuin vaaleanpunainen olisi ollut teillä aina, niin kauniisti se sointuu kokonaisuuteen.

  Olen itse vähän huono käyttämään värejä, mutta tästä sai kyllä todella paljon inspiraatiota ja vinkkejä.

  Kivaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! :) Tuo vaaleanvihreä pinkin kaverina tuntuu myös aika kivalta ja raikkaalta...

   No teillä on niin upea koti ihan sellaisenaankin!! Kiva kuitenkin, jos joku väri-inspis iski sinnekin! ;)

   Poista
 2. Kaunista :). En tiedä tullaanko meillä näkemään muita värejä kuin mitä nyton...ehkä yhdet roosan väriset tyynyt pääsevät sohvalle. Katsotaan .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyillä ja muilla tekstiileillä onkin helppo vaihtaa ilmettä. Parasta niissä on, että ne voi nopeasti heittää kaapin pohjalle, kun ei jaksa niitä enää katella! :)

   Poista
 3. Värit vaikuttavat tosi paljon mielialaan. Joskus jos ihan kamalasti ahdistaa, alan poistaa värejä ympäriltäni ja valkaisemaan. Tälle keväälle veikkaan väreiksi keltaisen lisäksi vihreää ja mahdollisesti jotain yllätysväriä. Saa nähdä miten ripaus kultaa istuu tähän ympäristöön, jos sitä vielä tulen hankkineeksi lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta todellakin! Se harmaa ahdisti tosi paljon ja oikein huokaisin helpotuksesta, kun ilme keveni. Viime syksynä kävi mustan lisukevärin kanssa samoin. Yhtäkkiä se tuli korvista ja sitten piti heti valkaista ilme. Joo, mä näinkin, että kultaa oli tullut sulle! :)

   Poista
 4. Tykkään tosi paljon just noista väreistä, vaaleanpunainen on ollut kestolemppari vuodesta toiseen, sävy vain vaihtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia mä tykkänkin teidän kodista, kun sitä pinkkiä näkyy sielläkin :) On muuten myös oma lemppari! :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)