sunnuntai 8. joulukuuta 2013

2. ADVENTTIPitkä viikonloppu on vietetty rauhassa kotona joulukortteja askarrellen ja leffoja katsellen. 
Lukuunottamatta joulukuusta, kotona alkaa olemaan maksimimäärä joulukoristeita, nyt kun viimeiset hain kellarista ja laittelin niitä ympäri kotia. Ehkä valkoiselle amaryllikselle on vielä tilaus, punainen kun jo kukkii keittiön pöydällä.Kävin hakemassa havuja maljakkoon ja heti tuli niin jouluinen fiilis! 

Näin toisen adventin kunniaksi kävimme suorittamassa suurimmat jouluostokset, enää pari pienempää juttua puuttuu ja nekin hoidan ensi viikolla. Aikaa jouluostoksien tekoon meni tunti. Valmiin ostoslistan kanssa on helppo toimia, eikä kaupassa tuntunut edes olevan suurempaa ryysistä, ihan iisisti sai edetä. Se on kuulkaa 16 päivää jouluaattoon! Jaiks! Vielä on itsetehtävät joululahjat vähän vaiheessa, onneksi kortit sentään sujahtaa postiin huomenna, niin voi raksia yhden kohdan yli to do -listasta! :)


Kuinkas siellä edetään joulusuunnitelmien kanssa? Entä lähteekö joulukortteja postiin?


Ihanaista illanjatkoa,
Blondi


6 kommenttia:

 1. Kauniita tunnelmakuvia <3
  Jouluvalmistelut on täällä aika hyvällä mallilla. Kortteja en tänä vuonna lähetä ollenkaan, päätin sen sijaan lahjoittaa kortteihin ja postimerkkeihin kuluvan summan lastensairaalan hankkeelle.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :)

   Todella hienoa tuo lahjoituksesi, menee hyvään kohteeseen! Ilahduin itse, kun työnantajani päätti myös tänäkin vuonna skipata kortit ja asiakaslahjat ja lahjoittaa rahat lastensairaalalle. Itse ajattelin osallistua tänä vuonna Joulupuu-kerätykseen. Haluan muistaa oman tyttäreni ikäistä, eli 16-vuotiasta nuorta naisenalkua.

   Illanjatkoja sinnekin! :)

   Poista
 2. Kylläpä sait todella kauniin asetelman tuon havun kanssa. Ja samalla sait aikaan inspiraatiota minullekin - taidan iltalenkillä poiketa metsän kautta hakemaan pari havunoksaa sisälle :) Kiitos siis suuresti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, kiitos! Kiva jos inspistä löytyi! Olin alunperin hakemassa männynoksaa, mutta kallistuin sittenkin havuihin, jotenkin enemmän jouluista niin :)

   Poista
 3. Kaunis asetelma! Iloista joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa joulunodotusta myös sinne - se on jo ihan kohta! :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)