torstai 20. helmikuuta 2014

KERMAINEN PEKONIPASTA


 
Kun tekee mieli jotain t-o-d-e-l-l-a hyvää ruokaa, päätyy kauppalistalle pekonipastan ainekset. Tätä rasvaista ja kermaista kaloripommia ei viitsi joka päivä syödä, mutta voi pojat, se on sitten hyvää!  Tosi helppo ja nopea myös valmistaa, eikä tarvikeaineiden lista päätä huimaa. Yksinkertaiset sapuskat ovatkin usein niitä parhaimpia. Yllättäen tämä pasta on siipan yksi lempiruoista, uppoo selkeesti miespuolisiin... :)


PEKONIPASTA

1 pkt pekonia
2 salottisipulia
1 valkosipulinkynsi
3,3 dl kermaa
1 dl raastettua parmesania
mustapippuria
suolaa


Kuullota kuutioidut sipulit
Lisää kuutioidut pekonit pannulle ja purista sekaan valkosipulinkynsi
Anna pekonin käristyä ja kaada kerma joukkoon
Lisää raastettu parmesan
Sekoita ja lisää mustapippuri 
Tarkista suola
Anna kerman keittyä kasaan kymmenisen minuuttia ja keitä tällä väliin pasta

Nauti!




Nälissään ei kyllä pitäisi katsella tällaisia ruokakuvia...:)



Täällä alkaa perhoset lisääntyä vatsassa.... lauantaina lähdetään reissuun!! :) Olo on jotenkin epätodellinen, olen odottanut tätä Nykin reissua puolisen vuotta, lentojen varaamisesta lähtien ja nyt kun se on ihan nurkan takana, ei oikein tajua, että vihdoin sinne lähdetään! On ollut tosi kiireinen alkuvuosi niin töissä kuin opiskeluiden suhteen ja olen tehnyt hyvin pitkiä päiviä koko tammi- ja helmikuun. Ei ole oikein kerennyt koko matkaa edes ajattelemaan. Olen suoraan sanottuna ollut myös melko stressaantunut ja väsynyt, joten loma tulee todella hyvään rakoon, saa nollattua tilanteen.

Viime hetken matkavalmisteluita tehdään parhaillaan, varataan lentokenttäkuljetuksia, vaihdetaan eurot dollareihin ja juu, pitäis kai se matkalaukkukin ottaa esille...? :)


Hymyjä torstai-päivään!
Blondi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)