keskiviikko 13. marraskuuta 2013

TALVEA OLKKARIIN


Taulut saivat häädön tv-tason yläpuolelta olevalta hyllyltä ja tilalle laitoin vähän talvisempaa fiilistä talolyhtyjen, porojen ja hopealankojen muodossa. Kavereina Iittalan Kivi-tuikkuja parissa eri koossa.Porot löysin Plantagenista. Joskus löytöjä tekee yllätyksellisistä paikoista! Talolyhdyt ovat
myös Plantagenin antia. Alunperin menin noita hopealankoja sieltä hakemaan, mutta lyhdyt ja porot jäivät ostoskoriin myös. Eikä olleet hinnalla pilatut; posliiniset porot 5 euroa kipale, lyhdyt irtosi 6 euron kappalehintaan. Noita talolyhtyjä katselin jo viime vuonna, mutta silloin niitä ei tullut hankittua. Hopeiset, kiiltävät suojaruukut muistaakseni Stockalta, ovat jo jonkun vuoden vanhat ja ulkonakin lumessa seisoneet, eikä ole miksikään menneet. Ne olivat itseasiassa jo kirpparikasassa, mutta hain ne takaisin kellarista käyttöön, sillä nyt ne sopivat hyvin tähän talviseen fiilikseen.
Talolyhdyistä heijastuu ihanat varjot seinälle. Tulee sellainen pieni kylä mieleen. Okei, ehkä nuo porot ovat suhteessa liian isot...? :)

Hyllyn somistus on nykyasussaan aivan liian symmetrinen mieleeni, pidän enemmän ei niin laitetuista asetelmista ja sommitelmista, mutta koska haluan, että kynttilävalo jakaantuu tasaisesti hyllyllä, niin nyt on mentävä tällä asettelulla :)


Keinovalossa kuvaaminen on kyllä ihan kauheeta. Mutta minkäs teet, jos olet hereillä ja kotona vain silloin kun on pimeää...? :)

Vielä kun tulis pakkasta ja lunta, niin ulkonakin olis paljon valoisampaa. 
Joko siellä odotetaan talvea ja valkoista maata yhtä paljon kuin täällä? 


B

2 kommenttia:

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)