torstai 7. marraskuuta 2013

MAAILMAN PARAS HIUSLAKKA!


Löysin keväällä uuden ystävän, josta en hevillä luovu! L'Oreal Professionnel Air Fix.

Kutsuisin tätä helposti maailman parhaimmaksi hiuslakaksi. 

Se täyttää heti ensiksi kaksi tärkeintä kriteeriäni hiuslakalle: tuoksuu hyvältä ja suuttimesta tulee painaessa lakkaa juuri oikealla paineella. Tiedätte varmaan niitä hiuslakkapulloja, joista tulee kevyelläkin painalluksella hurrikaanin lailla lakkaa? Ärsyttäviä.

Lisää kriteerejä tuote täyttää jättämällä kampauksesta joustavan, jota voi muokkailla, eikä sellaista kivikovaa möykkyä. Lakka lähtee myös harjatessa hyvin pois ja hiuksiin jää hyvä tuntuma harjauksen jälkeenkin. 

Kiharran itse kerroksittain leikattujen hiuksieni latvoja usein johonkin suuntaan, saadakseni Pohjoismaalaisen hentoiseen kuontalooni vähän volyymiä. Suihkautan lakkaa kevyesti tupeerattuun tyveen ja niihin käännettyihin latvoihin, jotta ne myös pysyisivät kuohkeina.  Tämä lakka todella toimii ja hiukset näyttävät hyviltä vielä iltapäivälläkin.Ihan mahtava tuote! Tätä kampaamo-tuotetta tilaan itse Sokoksen verkkokaupasta, sillä en ole löytänyt sitä vielä mistään hyllystä, en edes Sokoksen omasta Emotion-myymälästä. 
Onko joku muukin ihastunut tähän tuotteeseen? Jos, niin mistä itse hankit tämän hiuslakan?

Blondi(Postaus ei ole maksettu mainos, vaan suositus yksi omista henkilökohtaisista suosikkituotteistani, jonka olen hyväksi havainnut.)

2 kommenttia:

  1. Ainakin Pirkkalan CM Hiustalossa on tätä lakkaa hyllyssä - löytyy varmaan muistakin Hiustalon myymälöistä www.hiustalo.fi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos paljon vinkistä! Hiustaloja ei näyttäisi olevan ihan meikäläisen asuinpaikalla, mutta näköjään Helsingin keskustan Stockalla on jotain heidän pisteitään. Täytyypä käydä katsastamassa! :)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)