perjantai 29. marraskuuta 2013

BLING BLING!


Viikonloppu täyttyy juhlinnasta parien pikkujoulujen merkeissä! Täytyy ottaa varovasti kahden päivän juhlinta, kroppa ei enää toivu samalla lailla kuin parikymppisenä :)

Ekat juhlat ovat työpaikan rennot kuusijuhlat tänään, huomenna istutaan pitkästi iltaa hyvien ystävien kanssa hyvän viinin ja vielä paremman ruoan kera! Siitä tulossa muuten aivan ihana resepti jakoon myöhemmin. Me aloitetaan jo päivällä hyvän kuohuvan kera, ehkä vähän jotain alkupalaa napsittavaksi. Istutaan ajan kanssa ja nautitaan elämästä. Saunotaan, pelaillaan jotain kivaa ja sitten istutaan höyryävien patojen ääreen jatkamaan illanviettoa. Menu on suunniteltu ja ruoka testikokattu, en koskaan tarjoa mitään ensi koittamalla, vaan kaiken pitää olla täydellistä :)

Juhlakauteen kuuluu pieni blingi ja sitä voi hyvin jatkaa kynsiä myöten, vai mitäpä tuumaatte näistä viispiikkisistä? :)


 
Musta ja kulta vaan sopii niin törkeän hyvin yhteen! Kiitos taas Pinkin Katjalle! :) Muita kynsiini tehtyjä koristeluita ja maalauksia postailin tässä postauksessa.


Tänään juhlavermeenä toimii H&M:ltä ostamani neulemekko. Yläosa ja hihat ovat tuollaista reikäneulosta ja osa langoista kimaltelee valossa. Mekko ei mielestäni tarvinnut lankojen kimalluksen takia kaulakorua, joten suuret kultaiset renkaat korvissa riittää. 

Mahtavaa marraskuun viimeistä viikonloppua kaikille!
B


6 kommenttia:

 1. Ihanat pikkujoulukynnet! <3 Ihanaista joulukuun ekaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tunnelmallista ekaa adventtia sinne myös! Kyllä joulunodotus on vaan niin parasta! <3

   Poista
 2. Mahtava combo! Musta ja kulta toimii aina. :)

  VastaaPoista
 3. Olisin aikasta onnellinen, jos saisin tuollaiset kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu laittajalle :) Mulla paha riippuvuus rakennekynsiin, nimimerkillä 10 vuotta putkeen! :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)