sunnuntai 17. marraskuuta 2013

JÄKÄLÄÄ JA SAMMALTAEiliseltä kierrokselta eri myymälöissä, jäi Ikeasta käteen mm. tämä sinkkiämpäri ja vihoviimeinen kappale kolmen sipulin hyasintteja. Juuri ne mitä halusinkin! :) 

Aamun metsälenkiltä, johon myrskyävää tuulta uhmaten lähdin koirien kanssa, keräsin mukaani vähän jäkälää ja sammalta. Niistä ja vihreistä hyasinteista syntyi aika kivannäköinen kombo. Melko edullinen myös tämä asetelma, yhteensä ämpärin ja hyasinttien hinta vajaa 6 euroa, luonnontuotteet sai vaivannäöllä. Plantagenista tarttui matkaan Lucia-neidon seppelettä muistuttava kynttilänpidike :) Rautalangasta taivutettu kehikko sydänkuvioineen, kruununkynttilöitä ja vähän jäkälää metsästä. Melko kiva tämäkin! 


Alustana on suuri lasilautanen mahdollisten steariinivalumien suojana.

Tästä kokonaiskuvasta näkyy tuo hyllylle tekemäni talviasetelmakin paremmin. Kerrankin kun sai luonnonvalossa kuvata. Periaatteesta vihaan tätä televisiolle rakennettua alttaria, mutta onhan se telkkari vähän niinkuin pakollinen paha? Olis ihanaa, jos olis mahdollisuus tehdä erikseen tv:n katselulle huone. Meillä ei siinä tapauksessa olisi olohuoneessa telkkaria missään nimessä! Rempan yhteydessä tuo alttari-systeemi vähän onneksi kevenee ja tähän huonekalujärjestelyyn tulee muutenkin enemmän joustoa, kun piano muuttaa toiselle seinälle. Nyt se on vallannut yhden lyhyen seinän kokonaan, kuten tästä postauksesta ilmenee. Ilta jatkunee tuota alttaria tuijotellessa, kun Tanssii tähtien kanssa -finaali alkaa! Pidän peukkuja Rakelille, hän on luonnonlahjakkuus ja liike on mielestäni pakotonta. Rakel ja ennen kaikkea Jani ansaitsi ehdottomasti paikkansa finaalissa. Saas nähdä kuin käy...!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa,
Blondi

8 kommenttia:

 1. Oi onpa nättiä! Tollaset sammal/jäkälä asetelmat ja joulukukat ois niin ihania vaan noi meidän kaks ronttia taitais pistää ne parempiin suihin :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis:) On kiva saada vähän luontoa kotiin.

   Hmmmm.... kävinkin kurkkaamassa, että mistä ronteista on kyse ja arvaus osuikin oikeaan, eli kissoihin. Juu, voi olla ettei sammaleista olis hetken kuluttua paljon jäljellä ;)

   Poista
 2. Kauniit asetelmat todellakin♥ Luonnon tuominen sisälle toimii! Mä kanssa heivaisin telkkarin jonnekin pois olohuoneesta, jos se olisi mahdollista; pilaa kauniit sisustusnäkymät se vekotin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No ehkä joskus muutaman vuoden päästä jos/kun tytär muuttaa pois kotoa, me muutetaan hänen huoneeseensa ja meidän makkarista tehdään sitten kirjasto/vierashuone/tv-huone-yhdistelmä? :)

   Poista
 3. Erittäin kauniit asetelmat :) Tykkään tosi paljon.

  Ah, mä niin haluisin valkoisen telkun, mut voiskohan se screenkin olla valkoinen ;);)??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)

   Hmm, eikös niitä ole sellaisia peili-telkkareita? Kiinniollessaan telkkarin screeni on kuin peili? Sellainen kelpais kyllä! Tuo musta screeni on oikeesti aika hallitseva.

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)