tiistai 1. lokakuuta 2013

NYC - REISSUSUUNNITELMAT ETENEE


Hyvää lokakuista aamua!

kuva täältä


Saimme vihdoin viikonloppuna buukattua hotellin New Yorkin reissullemme. Paljon niitä onkin katseltu! On vertailtu hintoja, sijainteja, luettu arvosteluja, katseltu kuvia jne jne. Arvosteluiden ja mielipiteiden suo on loputon ja loppuviimein päätimme hotellin mutu-tuntumalla. Halusin keskeiselle paikalle ihmisvilinään ja lähelle metroasemaa, jotta sukkulointi suurkaupungissa olisi mahdollisimman kätevää. Hotellimme sijaitseekin muutaman askeleen päässä Times Squaren aukiolta! :)

kuva Google MapsReissu on siis edessä vasta helmi-maaliskuussa, josta kerroinkin jo tässä matkasuunnitelmia-postauksessani, mutta hotellit täyttyvät hyvää vauhtia koko ajan. Kaverini on lähdössä kuukautta myöhemmin Nykiin kuin me, ja tuo meidän bookkaama hotelli oli jo täynnä silloin. Hotellithan ei varmasti kaupungista kesken lopu, mutta Trump-tasoiseen hotelliin meillä ei kyllä ole varaakaan! :) Keskihintaiset hotellit täyttyvät tietysti ensimmäisenä. 

Asuminen New Yorkissa on kallista. Bookkaussivujen hintoihin tulee päälle vielä vero n. 15% sekä kaupunkivero, joka on 3,50 dollaria yöltä. Karkeasti hotellimme hintalapun päälle tuli veroja 150 euron edestä. En olekaan koskaan ennen maksanut pelkästä hotelliasumisesta niin paljon kuin nyt. 

kuvat Tripadvisor
Mukava lisä hotellissamme on hintaan sisältyvä aaminen, ilmainen wifi ja kuntosali. Siellä tuskin käymme pyrähtämässä, mutta jos nyt joku kamala urheiluintous iskee, sekin mahdollisuus on olemassa. :)

Reissua en malta odottaa! Olen haaveillut Nykin matkasta ikuisuuden ja nyt kun se on toteutumassa, on vaikea olla intoilematta!

B

Ps: Ens kuun jälkeen on joulukuu! Ehdoton lempivuodenaikani! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)