tiistai 22. lokakuuta 2013

JOUNI EXCLUSIVEShoppailu on kivointa silloin, kun menet kauppoihin etsimättä mitään tiettyä, kiertelemään, katselemaan muuteen vaan. Silloin shoppailu on yleensä myös onnistuneinta. Ainakin minulla
näin oli pari viikkoa sitten.

Pitkään harkitsemani kengät käveli vastaan alessa, kiva huivi löytyi ja kaiken kukkuraksi konjakinruskea laukku, jota myöskin olen miettinyt hankkivani, löytyi sekin. Ja arvatkaa mitä - sekin oli -50% alalapulla varustettu!

Laukku on Aleksi 13 valikoimista ja merkiltään Jouni Exclusive. Minulle uusi tuttavuus, mutta oikein laadukkaalta vaikuttaa näin parin viikon käytön jälkeen.
Lähiaikojen ostoksista syntyy aika kiva trio yhdessä!

Sekaan heittäisin vielä uudet, Hullujen Päivien ainoan ostokseni, tummansiniset pillifarkut ja vaikka viininpunaisen neuleen, niin minulle mieluisa asu on valmis.

B :)

2 kommenttia:

  1. Mä kattelin kesän alussa Anttilassa valkoista pientä Jouni Exclusive laukkua, olisi ollut just näppärä kesälaukku ja kooltaan sijoittui vielä pikkulaukun ja normi kokoisen välimaastoon. En sitten ostanut, mutta melkein. ;) Kivan näköinen tuo sun Jouni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykästyin tuohon väriin ihan ensisijaisesti. Laadukas tuntuma ei myöskään haitannut! Ja eikä se ale-hintakaan! :)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)