sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

NYKIN OSTOKSIA osa I


No niin, nyt on viikonlopun aikana keretty kuvaamaan ostoksia ja täältä lävähtää! 

Kun kaikki ostoksemme oltiin purettu matkalaukuista keittiön pöydälle, ei pöydän pintaa näkynyt lainkaan. Alkuun se kauhistutti, mitä ihmettä me ollaan oikein ostettu?! Mutta kuten esim. viime postauksessa mainitsin, Woodburyn Outletissä tekemämme ostokset olivat suorastaan pilkkahintaisia. Päätin rajata esittelemäni ostokset omiini. Mies osti lähinnä sporttisia tennareita, t-paitoja, pari paitaa hupparista neuleeseen ja jo viime postauksessa mainitsemani Guessin takin. Tytär sai tuliaisia tietty, mutta jätän ne myös pois tästä.

Lähdetäänpä sitten purkamaan Woodbury Outletin ostoksia. Aloitetaan Guessistä.

Tämä aurinkolasi-ostos tuli tarpeeseen. Minulla ei ole ikinä ollut merkki-arskoja. Olen aina käyttänyt jotain kympin tingeltangeleita ja nyt kun nämä kävelivät Guessin outletissa vastaan vain $35 hintaan, oli pakko ostaa ne. Muita merkkejä olisi löytynyt vino pino Saks -tavaratalon outletista alkaen $100. En kuitenkaan, uskokaa tai älkää, löytänyt niistä puolenkaan tunnin etsiskelyn jälkeen mieluisia, jolloin mies käski lähteä jatkamaan matkaa :)



Näyttävät päässä myös erittäin hyviltä ja tuntuu melko kevyiltä. Tyytyväinen!




Farkut löytyi myös, vaikkakin nämä ovatkin oikeasti jegginsit.





Kesäksi löysin aivan ihanan, suosimani kokoisen ja värisen käsilaukun. Tästä olin todella iloinen! Jo valmiiksi halvasta outlet-hinnasta sain vielä -50% alea, joten eihän tuota voinut hyllyyn jättää! Mallina suosimani messenger.





Tuolla Woodburyn Guess-myymälässä en nähnyt kenkiä, mutta nämä ihanat ruskeat, kultaisin yksityiskohdin koristellut tennarit, valkoisin vaihtonauhoin varustetut, löytyi Century 21:sta. Ai että ne ovat ihanat jalassa, kevyet kuin henkäys! Ja mielestäni aika coolin näköiset!!








Tämä Century 21 ansaitsee myös oman mainintansa ja suosittelen ehdottomasti käymään myös täällä! Suurin liike sijaitsee Lower Manhattanilla, WTC ja Fulton Streetin metroasema on vieressä.  Century 21 on Woodburyn tapaan outlet-liike ja myy designer-tuotteita (vaatteita naisille, miehille ja lapsille, asusteita, kenkiä, käsilaukkuja ja tuoksuja). Tämä liike on kuitenkin tavaratalo ja ainakin itselläni Stockan kokoinen torppa täynnä ale-tuotteita sai ähkyn aikaiseksi, enkä jaksanut tonkia rekkejä sellaisella innolla, kuin jotkut muut. Toinen Century 21 myymälä löytyy Uptownista, mutta on käsittääkseni pienempi, kuin tämä 5-kerroksinen myymälä Lowerilla. 






Palataan vielä Woodburyn ostoksiin ja niihin tärkeimpiin itselleni: Michael Kors. 

Haaveilin joko Korsin tai Longchampin käsilaukusta, mutta en uskaltanut edes toivoa, että omistaisin sellaisen tämän reissun jälkeen. Menimme Korsin myymälään melko heti ja löin silmäni pieneen, messenger-tyyppiseen käsilaukkuun välittömästi. Hipelsin sitä viidesti myymälässä oloni aikana, mutta jätin sen viimein kuitenkin telineeseen roikkumaan ja kävelin tyhjin käsin ulos. En tiedä miksi. Mielenhäiriö? Ehkä halusin nähdä muita liikkeitä vielä. Parin kymmenen minuutin päästä suorastaan juoksin takaisin Korsin liikkeeseen ja nappasin laukun käteeni ja kiikutin sen kassalle. Voi sitä riemua!! :) Mies ei ymmärtänyt.











Tuo tupsu vei viimeistään sydämeni. Ja nuo kultaiset ketjuosat. Siis vau. Olen rakastunut! Se on niin pehmeäkin...








Pakko vielä mainita, että löysin saman Korsin laukun mm. Macy´s tavaralosta. Oli pakko vilkaista hintalappua. Laukku maksoi siellä puolet enemmän, kuin mitä itse maksoin siitä outletissa. Mies ymmärsi.

Päätin panostaa ja ostaa samaa värisarjaa olevan pienen lompakon. Edellinen Accessoriesta ostamani on täysin käyttökelpoinen vielä, mutta en voinut jättää tätä n. 35 euroa maksavaa lompakkoa ostamatta. Ei ollut mielestäni hinta eikä mikään! Ja katsokaa miten kaunis!






Myyjä vielä suositteli kerran kuukaudessa laukkuun suihkittavaa hoitoainetta kymmenellä taalalla, joten otin aineen samaan konkurssiin. Se käy myös lompakolleni ja mille muille tahansa nahkatuotteille.





Century 21:sta löysin vielä yhden Kors-yllätysostoksen. Siis vau! Haaveilin kevääksi uudesta takista, en kyllä ikinä uskonut ostavani Michael Kors -merkkistä takkia. Jälleen kerran, takki irtosi outlet-hinnalla hyvin, hyvin edullisesti! Olen maksanut samoja hintoja Suomessa "merkittömistäkin" takeista, joten tätä ostosta ei voinut ohittaa! Väri on hiekka ja beigempi, kuin näissä keinovaloissa otetuissa kuvissa, joissa takki näyttää tosi valjulta :)






Ihastuin takin väriin ja kultaisiin yksityiskohtiin. Myös tuo aavistuksen pidempi malli (verrattuna esim. keväiseen lyhyeen nahkatakkiini) miellytti. Vyötäröllä on kiristysnauha, jolla takkiin saa lisää muotoa. Kunhan kelit ovat sopivat ja takkia voi alkaa käyttää, nappaan teille kuvat takista, kun se on päälläni.










Tässä nämä minun merkkiostokseni. Loput on tavallisemmista liikkeistä ostettuja vaatteita ja kenkiä, esittelen ne seuraavaksi.


Mitä pidätte Guessin ja Korsin ostoksistani? :)
Tuliko vedettyä överiksi?


Blondi



10 kommenttia:

  1. Aivan ihania ja et usko, mulla on toi SAMA MK laukku mustana ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, great minds think a like! :) Se näyttää myös mustana varmasti tosi hyvältä!

      Poista
  2. Oih ja voih, kuolaan täällä! Ihania shoppailuja!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit uskoa, että minä kuolasin niissä liikkeissä! :)

      Poista
  3. Korsin ostoksistasi oon kyllä vähän kade. :) Rakastan hillittyjä kultaisia yksityiskohtia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, että oli muidenkin mielestä hyviä ostoksia! :)

      Sama täällä, kulta on aina ollut mieleeni. :)

      Poista
  4. Voi, mitä ihanuuksia olet shoppaillut. Kelpaisi minullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, oli kyllä ihana shoppailla kun tuntui, että sai todella rahoillensa vastinetta. :)

      Poista
  5. Todella hyviä ostoksia! Ihan olen kade!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, hyvinä sijoituksina minäkin pidän näitä! :) Odotin jo kovasti, että voisi siirtyä kevyempiin vaatteisiin ja ottaa käyttöön mm. tuo takki. Tällä takatalvella se jää toistaiseksi haaveilun asteelle...

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)