maanantai 10. maaliskuuta 2014

KEVÄTTÄ KOTIIN


Vuoden eka narsissi pääsi sylinterivaasiin. Minä tykkään noista juurista, tytön mielestä ne ovat oksettavat. :) Halusin kotiin jotain risuja suureen lattiamaljakkoon ja kipaisin metsän reunaan puukon kanssa. Tyttö oli huolissaan, ettei kukaan vaan nähnyt kun raahasin noita älyttömiä risuja kotiin. Raahaan kuulemma aina kaikkea epämääräistä metsästä kotiin :)

Oksettavat juuret ja älyttömät risut. Hmmm... no, onneksi minä sentään pidän niistä! :)


Vaaleanpunainen sai väistyä. En jotenkaan jaksanut sitä yhtään. Palasin takaisin mustavalkoiseen ilmeeseen ja heti tuli sellainen rauhallinen, kotoisa olo :)
Odotan jo innolla pääsiäistä. Se on joulun jälkeen lempivuodenaikani ja lempijuhlani. Meillä on aina illallisvieraita ja kattaan pöydän pääsiäisen mukaisesti. Mitähän tänä vuonna keksisi...?Nojatuolin ei niin valkoinen päällinen sai uuden ilmeen päälle heitetystä kaitaliinasta. :) En pitänyt tuosta keittiön pöydällä ja se lojui kaapissa jonkun hetken. Nyt se näyttää tosi hyvältä nojatuolissa. Tuoli saa uuden kodin äidiltäni rempan yhteydessä. Meillä ei ole enää uuden suunnitelman mukaan tilaa tuolle.

Tauluhylly sai myös mustavalkoisen ilmeen. Nyt tuossa hyllyllä on jo tapahtunut muutoksia ja vanhojen tilalle on tullut Nykin tuliaisia. Niistä myöhemmin lisää! :)


En malta odottaa remonttia. Kodissa on niin monta kohtaa, jotka saavat niskavillani pystyyn. On osia, jotka ei toimi ja osia jotka ärsyttää suunnattomasti (lattia!!). Pitäisi varmaan jossain kohtaa oikein listata (siinähän olen hyvä!), mitkä kohdat toivoisin uusiutuvan rempan yhteydessä. Nälkä kasvaa syödessä ja ihan kaikkeen ei varmaan ole mahdollista puuttua suureksi paisuvan budjetin takia, mutta ainahan sitä haaveilla saa...

Blondi
2 kommenttia:

  1. Vai oksettavia juuria ja älyttömiä risuja :) No, meidän äiti-ihmisten osa taitaa olla älyttöminä ja noloinakin oleminen... Terveisin toinen, jonka mielestä sekä sipulikasvien juuret, että risut ovat ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin kuului määrittely! :) Sinäpä sen sanoit, ehkä me äidit voidaan välillä olla älyttömiäkin:)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)