torstai 27. maaliskuuta 2014

PIENESTI KEITTIÖTÄJoka kevät se tulee. Jonkun asteen kyllästyminen kaikkeen kotona olevaan.

Tuleva remontti aiheuttaa osittain tämän. Mikään ei tunnu enää kivalta tai samalta. Tekee mieli uusia vähän kaikkea.


 
Mustavalkoisuus keittiössä tökkii sekin. Olen kovasti ajatellut mitä tuleva valkoinen lattia saa aikaan. Valoisuutta. Raikkautta. Viileyttä? Pitäisikö sitä kompensoida lämpimällä puunsävyllä? Esim. keittiön tasoilla?
 
Valkoinen taso voisi vaihtua esim. teemukissa esiintyvään lämpimään sävyyn. Tammea?
 
Plumen sen sijaan viehättää suuresti vieläkin. Olen silti miettinyt, jos kovaa kirkasta valoa pehmentäisi korimaisella varjostimella. Valo suodattuisi siitä varmasti kivasti...

 
Mustavalkoiset DIY-kaakelinikin vähän mietityttää. Ja jos ei aiemmin ole tullut puhetta, kaakelit ovat tosiaan oikeasti täysin valkoiset. Viime keväänä halusin vähän ryhtiä lookkiin ja piristin ilmettä dc-fix kalvolla. Vanhemmat luulivat, että olemme laatoittaneet välitilan uudelleen :)
 
 
 
Ikivanhat Pentikin leipälaudat ovat keittiön must-tavara. Niitä käytetään huushollissa päivittäin ja niistä en luovu, vaikka ne ovat kolhiintuneet ja naarmuuntunut. Ne vaan tuntuu sitä kivoimmilta!
 
 
Harmaa maali keittiössä sen sijaan viehättää edelleen. Verhoista laitan omaa postausta, on sen verran isompi ratkaisu niiden suhteen.
 
Vielä on hetki aikaa miettiä mihin suuntaan kodin sisustusta lähtee rakentamaan. Haluan yksinkertaista ja selkeää linjaa. Selvästi kaipaan jotain hiukan lämpimämpää, joskin valoisaa ja avaraa edelleen. Monta asiaa on jo ratkaistu, mutta vielä pari asiaa mietityttää. On niin paljon kerralla päätettäviä asioita. :) Haluan tehdä kestäviä ja pitkäaikaisia ratkaisuja ja valintoja.
 
Asialista rempan suhteen sen kun kasvaa. Pakko varmaan listata ylös mitä kaikkea olen alkanut haikailemaan! :)
 
 
 
 
Tuleeko muilla totaalikyllästymisiä keväisin?
 
Blondi
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Plumen miellyttää myös mua ja noi leipälaudat on i h a n a t :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tainnut Plumenista olla aiemminkin puhetta? :) En tiedä mikä tuossa mutkalle taitetussa energiansäästölampun pätkässä viehättää, mutta se on vaan niin super kiva! Yhdessä lempikahvilassani on Plumeneita kirkkailla mustilla lasikuvuilla. Ai, että nekin näyttää herkuilta!

   Poista
  2. On saattanut olla juu! Se on samalla niin kovin yksinkertainen ja erikoinen. Huolisin Plumeneja kotiin milloin vain :)

   Poista
  3. Ulkonäön lisäksi siinä miellyttää myös ekologisuus. Vaikka onhan tuolla lampulla tietty aika suolainen hinta. Maksoin tuosta muistaakseni jotain palttiarallaa 30 euroa.

   Poista
  4. Hintavahan se on. Oliko se niin, että tuo kanta on juuri Plumenille sopiva vai voisiko siihen sopia muunlainenkin lamppu hätätilanteessa (vähärahaisempina hetkinä ;) )?

   Poista
  5. Tuo ripustinsarja ei ole Plumenin. Plumeniin kuuluva ripustinsarja maksaa melkein 40 euroa ja se oli mun mielestä liian hinnakas ripustinsarjaksi. Eihän siinä ole kuin johto ja kanta. Päätin tehdä halvemman ratkaisun ja ostin Ikeasta ripustinsarjan 3:lla eurolla :) Eli Plumenin voi kyllä laittaa muuhun kantaan, mutta en osaa sanoa saako kantaan muuta kuin Plumenia.

   Poista
  6. Ainoa huono puoli Ikean ripustinsarjassa on se, että se ei peitä lampun mustaa mötikkää. Plumenin oikea ripustinsarja peittää sen mötikän ja jättää vain nuo kauniit lasiputket näkyviin. Se ei ole kuitenkaan haitannut mua.

   Poista
  7. Niin joo totta, sehän siinä Plumenissa oli, että kun se on suunniteltu tuon lampun kanssa niin se peittää sen mötikän. :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)