maanantai 13. tammikuuta 2014

VARJOJA


Talvi tulla rysähti kertalaakista! Vaan minuapa se ei haittaa. Tykkään talvesta, pakkasesta ja lumesta ja siitä valosta mikä jälkimmäisen mukana tulee. Tänään on ollut tosi kylmä! Mittari näytti kotona -12 astetta, mutta keskustassa meren ollessa vieressä ja ennen kaikkea auki, tuuli muuttaa pakkasen super-purevaksi! 

Kotona on ihana istua kynttilänvalossa ja fiilistellä talvista maisemaa ja lepattavia liekkejä. Portaissa on lyhtyjä ja ne heittävät seinille ihania varjoja. Niissä on kiva tassutella kynttilänvalossa.

Tassutteluksi tuota meikäläisen kävelemistä voikin kutsua. Olen huomenna menossa kiropraktikolle. Väärästä kävelyasennosta johtuen nyt alkaa kremppaamaan moni muukin paikka. Vaikka talvi tulikin myöhään, minä ainakin fiilistelen sitä täysillä. Olen jättänyt olkkarin hyllyn päälle vielä nuo keraamiset porot.
Tällä kotia hallitsevalla valko-harmaalla värityksellä mennään varmasti pitkälle kevääseen. Se jotenkin miellyttää nyt itseäni kovasti.


Blondi

2 kommenttia:

 1. Mä taas en voi sietää talvea, en pakkasta, en lunta, enkä varsinkaan auringonpaistetta talvella :D vaikka muuten aurinkoa rakastankin. Talvella sais olla pimeää että voi rauhassa "mököttää" kevääseen.

  Ihanan tunnelmallisia kuvia, valko-harmaa sopii kyllä hyvin talveen ja on omaakin silmää miellyttävä värimaailma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, näin me ollaan niin erilaisia :) Mutta että ei aurinko laisinkaan talvella?? Hmm, kevät-talvi on sitten varmaan aika hankala aika sulle? :)

   Joo, näillä mennään. Seuraavaksi sitten tulee joku pastelli-villitys kotiin!

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)