sunnuntai 5. tammikuuta 2014

OLOHUONEEN TUNNELMIAJoulu on kadonnut kodista lopullisesti, kun kuusikin sai lähtöpassit eilen päivällä. Muun joulun olin jo korjannut ennen uutta vuotta pois. Alakerran ikkunoissa on vielä valaistut sydänkranssit, niitä en raaskinut vielä riisua, sillä tuo ulkona jatkuva pimeys on yritettävä taltuttaa edes jollain valonlähteillä. Vaikka lumi puuttuu, kotona saa silti olla vielä talvista ja pehmeää.

Uutta kameraakin testaillaan parhaillaan. Kaikkia toimintoja en osaa vielä käyttää edes, on niin hieno peli edelliseen verrattuna! Olenkin vakavissani harkinnut jotain kurssia, jotta opin hyödyntämään kameran toimintoja.


Raidalliset tyynynpäälliset ja tuo harmaa-valko kuviollinen ovat HM Homesta. Koska kaapissa ei ollut mitään kivaa muka, kävin pyörähtämässä nopeasti Home-myymälässä. Tuo ihana Ofelia-huopa on Ikeasta. Se tarttui matkaan lauantaina. Ihanan pörröinen ja pehmoinen ja se valkaisi mukavasti tuota sohvaakin, josta en malta päästä eroon ensi kesänä. 

Tuli taas niin paljon avarampi fiilis olkkariin, kun kuusi lähti ja nojatuoli pääsi takaisin omalle paikalleen portaiden alle tuosta ikkunan edestä.  
Mies toi perjantaina kotiin neljä (!) kimppua tulppaaneja. Oli heti pakko miettiä mitä pahaa nyt on tehty:) 


Meidän hauvat osaa myös arvostaa pehmoisia päiväunia...Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, leppoisaa sunnuntaita kaikille! Onpa ihanaa, kun huomenna on vapaapäivä! :)


Blondi

2 kommenttia:

 1. Oi miten nätti koti löytyikään! :) Jään seurailemaan postauksiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nannu <3

   Kiva, että löysit tänne, tervetuloa! :)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)