sunnuntai 22. syyskuuta 2013

HABITARE 2013


Perjantaina koulussa oli aiheena juurikin messuosastojen suunnittelu ja rakenteet ja mikäpä oli oiva tapa päättää teoriaosuus, kuin mennä messuille! Habitaressa käyn itse aina, tällä kertaa koulun ilmaislipulla, joten mikäpäs sen mukavampaa :)

Yleisvaikutelmaksi messuista ei jäänyt mitään ihmeempää mielikuvaa. Mielestäni eivät poikenneet älyttömästi viime vuotisista, enkä löytänyt mitään sykähdyttävää tällä kertaa. Pari osastoa kyllä jäi mieleen, joista haluan mainita Marimekon, Balmuirin, Lundian sekä Tipicon. Näistä Balmuir ja Lundia oli palkittu ammattilaisraadinkin toimesta parhaiksi messuosastoiksi omissa kokoluokissaan. 

Aloitetaan kierros pienimmästä palkitusta messuosastosta, jossa minäkin vierailin ihan ensimmäiseksi: Roomage.fi 

Tämä osasto palkittiin XS-kokoluokan osastoista. Perusteluina oli hauskuus ja kekseliäs tilankäyttö

Balmuir palkittiin L-koon luokassa. Peruisteluina rento ylellisyys ja houkuttelevuus. Näin todella oli!Tässä vielä toinen kuva Balmuirin osastolta:Tämä osasto jäi mieleen lähinnä tuon rakenteensa vuoksi. Opiskelen messurakentamiseen liittyviä asioita parhaillaan ja tuo osaston seinän rakennusmateriaali kiinnosti kovasti. En vieläkään tiedä tarkkaan mitä matsku on, mutta jotain puristettua puuta se on. Pinta oli jätetty käsittelemättömäksi, tosi raa'an tuntuinen. Täytynee selvittää mitä se oli tai jos joku tietää, vinkatkoon! :)Marimekon osasto oli mielestäni todella kaunis! Korkeat laskeutuvat kankaat olivat todella huikaisevat. Lisäksi miellytti osastolla kuuluva musiikki. Sellaista rauhoittavaa zen-musiikkia.

Tällaiset kauittimet suostuisin hankkimaan itsekin! Harmittavan korkea hinta nillä kyllä oli. Esim. tuo sinisävyinen reippaasti yli 2000 euroa... Taitanee jäädä kauppaan ainakin omalta osaltani.


Tässä hauska, hesareista koottu "pesä" :)


Tässä vielä pari valaisinkuvaa:
Kiersin messuilla myös koulutehtävien parissa, joten paljon tuli tuijoteltua osastojen rakenteellisia asioita. Välillä siinä kärsi tuotteiden huomiointi tai yleisen fiiliksen haisteleminen. Lisäksi ongelmaksi muodostui älyttömän huonot kengät! Olin jossain aamuisessa mielenhäiriössäni valinnut kengät jalkaani, joilla ei ole tarkoitus tallata messuilla kilometritolkulla. Kengät hankasivat erittäin pahasti, joka vei kyllä osan omasta hyvästä fiiliksestä. 

Nyt on 6 päivää painettu töitä ja kouluhommia aamusta iltaan. Tänään on lepopäivä kaikesta. Koirien ulkoilutuksen lisäksi teen ehkä jotain hyvää ruokaa, muutoin aion  vaan olla ja ladata akkuja taas uuteen viikkoon.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille.
B
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)