tiistai 17. syyskuuta 2013

KOUKUSSA RAKENNEKYNSIIN


Kuukauden paras päivä on se, kun pääsee laitattamaan kynnet kuntoon! Minulla on ollut rakennekynnet jo 10 vuotta, välissä ainoastaan yksi puolen vuoden tauko, jolloin yritin olla ilman. Hyvin nopeasti tuli ikävä naisellisia, hyvännäköisiä ja aina siistissä kunnossa olevia käsiä ja kynsiä. Omat kynteni ovat akryylikynnet. Geelistä valmistettuja en ole ikinä kokeillut, sillä tarvetta vaihtoon ei ole ollut. Suosin itse tylppiä kynsiä, en ole hullaantunut henkilökohtaisesti stiletto-mallista, niin näyttäviä kuin ovatkin! Kynsien pituus taas riippuu sen hetkisestä fiiliksestä, että annanko viilata lainkaan, vai pyydänkö joskus vetämään kynnet nysiksi :) 

Omat kynteni laitatan Kauneusstudio Pinkissä Katjalla. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan 10 vuotta hyvää palvelua saaneena pystyn helposti kehumaan ko. paikkaa! 
Kynnet tehdään Pinkissä käsin viilaamalla, eikä käyttämällä poraa. Tuo tapa on tekijälle vaativampi (ja itselleni mieluisampi) kuin poran käyttö, jolla helposti saattaa tottumaton saada kynsiin pysyviä vaurioita aikaan. Aika harvoin otan ns. ranskalaisia, eli joko valkoisia kärkiä tai glitterikärkiä. Kyllästyn melko helposti kynsien väriin ja suosinkin enemmän kynsilakoilla tehtäviä koristeluita. Ne ovat helppo pyyhkäistä poistoaineella pois ja lakata itse uudelleen jollain muulla värillä. Kuviot kynsiin syntyy yleensä joko omasta visiostani, jonka Katja toteuttaa tai sitten annan Katjalle vapaat kädet tehdä mitä lystää! :)

Tässä muutamia kuvia omista kynsistäni, joihin Katja on taiteillut koristeita. Kaikki koristeet on tehty kynsilakalla, ei akryylimassoilla. Osa näistä kuvista, sekä paljon muita kynsikuvia nähtävillä myös Kauneusstudio Pinkin Facebook-sivuilta (linkki tässä).

Tässä olin viime kerralla jo vähän syksyn tunnelmissa, pyysin jotain viininpunaista...

Kesäkynnet heinäkuulta

Vappukynnet! Kuva hieman tärähtynyt, mutta ei anneta sen häiritä...

Tiikerinraitaa kehiin...Näissä ei ole kuvioita, mutta ai että miten hauskalta näyttää kun joka 3. kynsi on erivärinen!

Eilen oli taas tuo kuukauden paras päivä! Itselläni ei ollut tällä kertaa mitään toivetta. Katja halusi testata syksyn uusia kynsilakkavärejä, joten simppeliä ja tyylikästä graniitinharmaata tuli tänään parilla timantilla:


Kynsinauhat vielä ihan kosteina öljystä, mutta väri on hurmaava!


Tämä viikko onkin töiden osalta lyhyt, vain kolme työpäivää. Loppuviikko lauantaihin saakka meneekin sitten taas koulunpenkillä uutta opiskellessa. Näille syyskuun opintopäiville onkin luvassa mm. trendeihin liittyvien tehtävien esitelmöintiä ja tietysti visuaalista alaa opiskellessani, Habitare-messut! Messujutuista täyttyykin tällä ja ensiviikolla varmasti jokainen sisustusta sivuava blogi, mutta sehän on kiva se! Aina muiden valokuvissa on jotain, mitä itseltä on jäänyt bongaamatta. Habitare on lempparitapahtumani ja sieltä löysin mm. nykyisen opiskelupaikkani...

Näistä opiskeluihin liittyvistä jutuista voisinkin kirjoitella toisella kertaa. Harmikseni näille opintopäiville alunperin kaavailtu mielenkiintoinen yritysvierailu siirtyi joulukuulle, mutta onneksi toteutuu silti jossain välissä.  

Mahtavaa tiistaipäivää!
B

Pssst... Olethan huomannut, että blogiani voi seurata myös Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Voit liittyä lukijakseni klikkaamalla sivupalkin kuvakkeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)