sunnuntai 22. joulukuuta 2013

4. ADVENTTI - JOULUPUU ON RAKENNETTU


...joulu on jo ovella.



Perjantaina se tuli. Joulukuusi. Mukana tuli viimeistään se joulumieli, ihana kuusentuoksu, lisää kynttilänvaloa ja lisää jouluista tunnelmaa kotiin. Olemme jo monena vuonna hakeneet Plantagenista jalokuusen. En halua enää suomalaista metsäkuusta kotiini, sillä ne varistaa niin uskomattoman paljon! Jalokuusesta ei irtoa neulaset parinkaan viikon jälkeen.

Kuusi päätyy aina portaiden alle paraatipaikalle. Pientä justeeraamista se aiheuttaa olkkariin; nojatuoli muuttaa kuusen tieltä ja toinen nojatuoli päätyi kellariin odottamana kuusivapaata olkkaria.  Kuusesta tuli suunnitelmien mukaan tänä vuonna valko-hopea ja mausteena oli lilaa eri sävyissä. Onhan se aika krumeluuri, sillä minä tykkään runsaasti koristelluista kuusista. Se on silti rauhallisen oloinen, sillä värejä on vain kahta. Meidän mielestä kuusesta tuli tosi kaunis! :)




Ja yllättäen kun kuvia otetaan, herra saapuu paikalle! :) Karvakorva ei siis pidä kuvaamisesta ja tulee joka kerta valittamaan, että laita se nyt pois :)

Kuivakakut on leivottu, pientä joulusiivousta suoritettu ja kohta pientä glögihetkeä tyttäreni vanhan hoitotädin kanssa. 





Tunnelmallista neljättä ja viimeistä advettia <3
Blondi

8 kommenttia:

  1. Kaunis kuusi ja voi mikä suloisuus siellä matolla! Hyvää joulua :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja tuuhea kuusi teillä! <3 Meillä on kanssa Plantagenin jalokuusi, jotenkin ne vain näyttää paremmilta kuin suomalaiset serkkunsa... Ja ei tosiaan karise samaan malliin. :D
    Ihanaa joulua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Samaa mieltä, jalokuusi sen olla pitää! :)
      Samoin sinne, oikein ihanaa ja lämpöistä joulua! <3

      Poista
  3. Näyttää kauniilta ja tunnelmalliselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja tunnelmallista joulunaikaa teille koko perheelle! <3

      Poista
  4. Ihana kuusi! Eikä minusta yhtään överi, vaikka runsaasti koristeita onkin :) Varmaan tuo harkittu värimaailma koristeissa rauhoittaa...

    Teillä on muuten kaunis koti muutenkin ja sinulla ihana blogi! Mulla vierähti tunti lauantai-iltana ihan huomaamatta blogisi parissa :) Mikä ihana löytö sun blogiini jättämän kommenttisi perusteella, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vähän tällaisen jenkki-kuusen kannalla - more the merrier! ;) Mutta hyvä, jos ei ihan ammu yli!

      Voi kiitos kaunis! :) Kylläpä lämmitti sydäntä tuo kommentti, ihanaa, jos viihdyt juttujeni parissa.

      Hyvää joulua! <3

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)