perjantai 13. joulukuuta 2013

JOULUPUU-KERÄYS 2013
 Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. 
Pääkaupunkiseudulla Joulupuu-keräyksiä toteuttavat Keskuspuiston Nuorkauppakamarin lisäksi Helsinki-Itäväylän, Espoon ja Vantaan Nuorkauppakamarit.
"Helsingissä on noin 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräyksen kautta pystyt antamaan lahjan lapselle, joka muuten jäisi ilman joulupukin tuomisia."
Nuorkauppakamarin toteuttama keräys järjestettiin Helsingissä vuonna 2012 jo kymmenettä kertaa. Keräys tuotti yli 10 800 joululahjaa, jotka lahjoitettiin lastensuojelun alaisille helsinkiläislapsille.

Lisää informaatiota ympäri Suomen toteutettavasta keräyksestä 
löytyy tämän linkin takaa.
Itse missasin viime vuoden keräysajan ihan totaalisesti, mutta tänä vuonna olen ajoissa liikenteessä ja pudotan pakettini keräykseen huomenna. Halusin postata jutun Joulupuu-keräyksestä, koska koen sen tärkeänä asiana itselleni. Tämä on helppo tapa jakaa hyvää mieltä melko pienellä teolla. Itse haluan muistaa oman tyttäreni ikäistä nuorta, eli 16-vuotiasta naisenalkua. Toivottavasti paketistani on iloa lahjansaajalle.

Keräysaikaa on vielä ensi viikon keskiviikkoon, eli 18. päivään asti. Siihen kerkeää oikein hyvin vielä jokainen osallistua!

Osallistumalla keräykseen voi ilahduttaa suuresti pientä tai vähän suurempaa lahjansaajaa. Jouluhan on antamisen aikaa <3


Rentouttavaa viikonloppua,
BlondiKuva ja tekstit lainattu Keskuspuiston Nuorkauppakamarin nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)