maanantai 2. joulukuuta 2013

NO VIHDOIN SITÄ LUNTA!!


Piti postailla kyllä ihan muista aiheista, mutta ihan pientä riemua tämä ihmislapsi nyt kokee, sillä taivaalta tupruttaa lunta! Eikä edes mitään jalkarättejä, vaan isoja hiutaleita, ihka aitoa lunta, joka jää maahan! Jippii! :D

Pientä talvea on tullut myös olkkariin lisää. Laitoin suureen lattiamaljakkoon huurteisia ja kimalteisia oksia, joihin ripustin lasisia tähtiä. Ne näyttää ihan pakkaskiteiltä. Nyt ne sopii hyvin myös tuohon ihanaan valkoiseen vaippaan ulkona!

Nyt kun likimain pysytään nollan alapuolella ja hauvojen tassut ovat harvemmin kuraiset, uskalsin ottaa valkoisen maton takaisin myös eteiseen Puppyn alle. Kävimme herra-hauvamme kanssa tänään eläinlääkärissä. Hauveli on läpsytellyt ja raapinut vasenta korvaansa parisen viikkoa epäsäännöllisen säännöllisesti ja olin siitä vähän huolissani. Korvassa ei kuitenkaan ollut selkeää oireiden aiheuttajaa; ei tulehdusta, ei punoitusta, tärykalvo siisti, eikä mitenkään erityisen paljon mitään mönjääkään. Korva on kuitenkin ihan selkeästi häirinnyt hauvaa. Nyt laitellaan sitten korvatippoja ja toivotaan, että oireet menevät sillä. Minun ihana pieni karvaturrini <3


Voi kun tuo lumi nyt pysyisi ja sitä tupruttaisi paljon lisää! Huomenna olisi ihana herätä siihen valoon, minkä lumi tuo tullessaan. Olisi aika mukavaa vaihtelua tähän pimeydessä pakertamiseen.

Talvenvalkoista iltaa <3

Blondi4 kommenttia:

 1. Mä sain myös positiivisen slaagin kun kurkkasin parvekkeelta ulos! <3 Olen pitkin iltaa tasaisin väliajoin ihastellut lumen peittämää pihamaata. Miten se lumi piristääkään pimeiden ja vesisateisten kelien jälkeen. :)

  Ikävää on vain se, että kuulin huhun, jonka mukaan huomenna (tänään) olisi luvattu vesisadetta. Hitto! No jos nyt edes huomiseen iltaan kestäisi, niin pääsisi hammaslääkäriin talvisessa kelissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, nyt aamulla töhiin lähtiessä se oli jo sulanut pois :(

   Mä näin unta, että 23. päivä tulee joku lumimyräkkä ja sitten aattona on kaunis hanki joka paikassa :)

   Tsemppiä hammaslääkäriin, ne on kurjia paikkoja :( Mulla on huomenna käynti edessä.

   Poista
  2. Joo, poissa on lumi :( Kunpa sun uni toteutuisi!

   Hammaslääkärikäynti on nyt ihan ok, se on vaan kontrolli saamani purentakiskon osalta. Vielä pyydän käynnin lopuksi, että tarkastavat ettei reikiä ole tullut tässä loppusyksyn aikana ja sitten onkin vaan hammaslääkärivapaata aikaa pidempään. :) Tsemppiä sullekin hampilääkäriin!

   Poista
  3. Tänks! :) Ei mullakaan onneksi mitään isoa, jotain vanhan paikan sauman fiksausta ;)

   Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)