lauantai 9. marraskuuta 2013

JEANNE D' ARC LIVING / LIFESTYLE-LEHTIEN AATELI

Etsin jotain inspiroivaa talvi/jouluhenkistä lukemista Stockan lehtiosastolta ja löysin aivan mielettömän upean lehden: Jeanne D'Arc Living. Siis vau! Minulle uusi tanskalainen tuttavuus hurmasi heti! Saattaahan tietysti olla, että lehti on ilmestynyt täällä vuosikausia ja minulla vaan on aukko lehtisivistyksessä :) Lehti maksoi n. 10 euroa ja oli kaksi kertaa yhtä paksu kuin tavalliset sisustuslehdet. Minusta hintansa väärti. 
Kannet ovat ihanan ryhdikästä kartonkia ja lehtien sivut ovat miellyttävää liukasta paperia. Kiva oli huomata lehteä lukiessa, että tekstien fontit vaihtelevat jutusta toiseen. Mitään normaalia layouttia ei tässä lehdessä ole käytetty muutenkaan ja pisteet siitä. Jotkut kuvat ovat koko aukeaman kokoisia ilman häiritseviä tekstejä. Lehti on visuaalisesti erittäin kaunis. Suurimmat pisteet ropisevat kuitenkin ehdottomasti siitä, ettei lehdessä ole mainoksia juttujen väleissä! Voitteko kuvitella lukevanne lehteä, jossa on sivu toisensa jälkeen asiaa, eikä mainosta mainoksen perään? Tupla-vau! (Viimeiset sivut oli sitten pyhitetty mainoksille, mutta niitä sivujahan ei sitten tarvitse lukea.)Tärkeimpänä luonnollisesti on lehden sisältö. Pääsi yllättämään tässäkin. Lehti on täynnä mielenkiintoisia taloesittelyitä, reseptejä, tee-se-itse-vinkkejä, tunnelmaa ja suuria kuvia. Koska lehti on käännetty suomeksi, paikoin teksti oli hiukan ontuvaa, mutta se ei menoa haittaa. Minä ensisijaisesti inspiroidun kuitenkin kuvista. Voin ehdottomasti kuvitella palaavani tämän saman lehden pariin yhä uudestaan. Kuvat ovat aivan käsittämättömän hienoja ja harmonisia!
Tämä lehti piti ahmia heti! Kieli pitkällä odotan varsinaisen joulunumeron ilmestymistä tämän kuun lopussa! Onko tämä teille tuttu lehti?

I´m a fan!
Blondi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)