tiistai 26. marraskuuta 2013

KOIRAT JA PEURAT


Tästä mieltymyksestäni talvisiin eläinhahmoihin olenkin jo maininnut, mutta vielä olin vailla koristetyynyjä, joissa mielellään saisi olla jotain sarvipäitä. Toissa viikonloppuna vedin vesiperän Hobby Hallin porotyynyissä, kun minulle myytiin ei oota. Pelastus löytyi sitten HM Homesta.

Nämä ihanaiset peurat ranskalaisin jouluntoivotuksin pääsivät sohvaamme koristamaan ja tuomaan lisää talven tuntua. Herra-hauvamme vierastaa yleensä kameraa ja sen nähdessään alkaa hirveä valitusvirsi. Tällä kertaa tavoistaan poiketen hauveli ei suostunut hievahtamaan sohvalta kuvien oton ajaksi, niin kuvissa on peurojen lisäksi myös koiria :)

Pitihän se neiti-hauvakin kuviin ottaa, hän sen sijaan poseeraa oikein mielellään, vaikka luulen, että tällä kuvaushetkellä karvakorvien järkähtämätön asento ja ilme liittynee keittiöstä kuuluviin muovin rapisteluihin ja nenään leijuvan lihan hajun takia :)


Hain vihdoin kellarista putipuhtaan ja vitivalkoisen maton entisen, jo liasta harmaantuneen valkoisen maton tilalle ja ah, miten koko olohuoneen ilme raikastui entisestään. Mattoon sai raikkaan tuoksun kellarissa olon jälkeen tuulettamalla sitä ulkona pakkasilmassa muutaman tunnin ajan. Viikonloppuna tuli laitettua vähän muutakin talvea lisää kotiin, mutta niistä lisää myöhemmin.


Mukavaa tiistai-iltaa kaikille.

B


PS: Bloglovinin kautta on tullut pari uutta lukijaa, tervetuloa mukaan! :) 

Blogiani on helppo seurata juurikin Bloglovinin tai Blogilistan kautta, painamalla sivupalkeista löytyviä logoja. Lukijakseni voi myös rekisteröityä "Liity tähän sivustoon" -painikkeen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)