keskiviikko 23. lokakuuta 2013

STOCKMANNIN JOULU 2013
Tiistai-iltana Stockmannilla järjestettiin ennakko-ilta bloggareille. Tilaisuudessa pääsi tutustumaan vasta seuraavana aamuna yleisölle aukeavan Argos-hallin jouluun. Ja mikä jouluhalli se onkaan! Minunhan se pitäisi tietää, olenhan ollut mukana rakentamassa hallia viimeisen viikon! Paikalla oli lisäkseni noin viitisentoista muuta bloggaria ja yksi blogimaailmasta virtuaalisesti tuttukin oli joukossa! :) 

Tässä runsasta kuvasatoa upeista tuotteista ja tunnelmallisesta jouluhallista, jossa vallitsee luminen satumetsä-fiilis.

Argos on tänä vuonna jaettu kolmeen eri maailmaan: Let it Snow, Modern Christmas ja Glam Couture. Let it Snow -maailma on raikas, huurteinen, valkoisen ja hopean valloittama maailma. Siellä on ihana tunnelma aito-mäntyine runkoineen, talviasuihin pukeutuneine eläimineen ja hohtavine koristeineen! 

Ihania eläinhahmoja, joista jokaisen voisi ostaa kotia sulostuttamaan! 

Cupcakeja, leivoksia, kakkupaloja. Toisaalla pupuja ja poroja...huurteisia ja kiiltäviä palloja, aivan ihania! Katse kiinnittyy koko ajan uuteen kohtaan!


Modern Christmas on nimensä mukaisesti juuri sitä! Hyllyillä seikkailevat värikkäät robotit,
kiiltävät koirakoristeet ja väri-iloittelua ei  voi välttää! Tämä joulu on rohkea, rento ja täydellinen vastakohta perinteikkäälle meiningille. Väreissä esiintyy kilvan superkiilto ja matta. City Casual -olikin oiva kuvaus tälle maailmalle.Tämä maailma oli rehdisti joulunpunainen lattiateippauksesta kalusteisiin saakka!

Glam Couture -maailma tuli itselleni eniten tutuksi harjoittelussa. Tätä maailmaa olin eniten rakentamassa itse ja oi, miten mieleinen se olikin! Tämä maailma koostuu karnevaali-meiningistä! Vaikutteita on otettu Venetsian karnevaaleista, riikinkukoista ja Gatsby-elokuvasta.  Värit ovat syviä ja kylläisiä jalokivivärejä. Nams!

Näin herkullinen harjoittelupaikka minulla oli!
Halli on tunnelmallinen ja korkea tila on laskettu kivasti alaspäin jokaiseen eri maailmaan kuuluvilla lumihiutaleilla. Ne ovat myös eri muotoisia eri maailmojen yläpuolilla. Korkeilla seinillä leijailevat valoilla heijastetut lumihiutaleet, jotka luovat kivaa eläväisyyttä. Hallissa on myös ihan oma äänimaailmansa! Kaikki on kyllä ihan vimpan päälle mietittyä!

Bloggari-iltaan tullessaan sai käteensä heti höyryävän kuuman glögi-mukin! Oli muuten ensimmäinen laatuaan ainakin minulle tänä vuonna! Tarjolla oli myös muuta pikkupurtavaa ja suklaata tietenkin! DJ oli ylläpitämässä tunnelmaa musavalikoimallaan ja kerrankin äänitaso oli hyvä; ei liian kova, että pystyi huutamatta juttelemaan, eikä liian hiljainen, että kaikki kuulisi, jos jotain kuiskaisi :)

Minua kiinnosti enemmän koristeosastot, mutta kyllähän Herkkukin oli hallissa edustettuna. Sieltä jos jostain tekisi mieli ostaa jotain ihanaa ja hyvää läheisille lahjaksi. 

Oli oikein mukava osallistua hallin jouluun kahdella eri tapaa; rakentajana ja vieraana. Jossain välissä ajattelin, että valmistuukohan halli ajoissa, kyllähän se paikoin sekasortoa oli, voitte vain kuvitella monta ihmistä ja liikkuvaa osaa ja suunnitelmaa moisen näyttelyn rakentamiseksi tarvitaan! Halli valmistui kuitenkin hyvissä ajoin, eikä kiireestä ollut loppuviimein tietoakaan. Vieraana sitä taas pystyi keskittymään enemmän tunnelman aistimiseen ja kokonaisuuden katselemiseen. Iso hatunnosto jokaiselle osanottajalle, halli on monivuotisen Argos-kävijän mielestä erittäin onnistunut, jopa parempi kuin viime vuonna. Eikä sillä ole mitään tekemistä asian kanssa, että olin itse tänä vuonna mukana...! :)


Työharjoitteluni päättyi tänään. Haikein mielin hyvästelen Argos-hallin näin työntekijän näkövinkkelistä ja palaan halliin seuraavan kerran taas asiakkaana. Stockmannilla oli oikein antoisaa olla harjoittelussa! Tapasin mukavia tyyppejä, sain paljon hyödyllistä kokemusta ja pääsin tekemään käytännön työtä itsenäisesti. Sain myös paljon hyviä ja arvokkaita vinkkejä ja neuvoja tulevaisuutta varten ja tietty niitä yhtä tärkeitä kuvia portfoliooni! Nyt on tältä osin paluu arkeen, omiin töihin ja läjä koulutehtäviäkin taas odottaa tekijäänsä.

Argos-halli on siis auennut tänään yleisölle. Käykää ihmeessä tutustumassa! Jokainen joulufani löytää sieltä varmasti jotain itselleen. Niin myös minäkin, mutta niitä ostoksia paljastelen toisella kertaa ;)

Ihanaa keskiviikko-iltaa,
Blondi

2 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Miksen mä saanut sinne kutsua, yhyyy! Mut olin suunnitellut käyväni siellä joka tapauksessa, mutta enhän mä voi, koska tuonnehan uppoaa omaisuus ja miten muka tuolta voi lähteä pois mitään ostamatta?!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuolla on vaarana melkoinen ostovimma! Kyllä mullekin mukaan lähti jotain tilaisuudesta, kun kassat aukesivat hallissa ekan kerran :)

      Poista

Kiitos, kun jätät kommenttia blogiini :)